5. AIESEC Career Days

Radiosarajevo.ba
5. AIESEC Career Days

O AIESEC-u


AIESEC, najveća organizacija vođena isključivo od strane studenata, je međunarodna platforma kroz koju mladi ljudi otkrivaju i razvijaju svoj potencijal. AIESEC postoji u preko 110 zemalja svijeta, a Bosna i Hercegovina je ponosna što je među najstarijim članicama ove mreže studenata kako AIESEC u Bosni i Hercegovini postoji već 55 godina. U Bosni i Hercegovini postoje dva lokalna komiteta, LC Sarajevo i LC Mostar koji uvezuju studente svih fakulteta.

O projektu AIESEC Career Days

Kao i prethodnih godina, Lokalni komitet Sarajevo najveće globalne organizacije studenata AIESEC organizira jedinstveni sajam zapošljavanja 5. AIESEC Career Days koji će se održati 21. maja u Domu mladih - Skenderija sa početkom u 10.00h.

Studenti mogu uploadovati svoje biografije na www.careerdays.ba i na taj način osigurati svoju mogućnost da dobiju posao, a na dan sajma mogu stupiti u direktni kontakt sa predstavnicima kompanija koje će imati svoje štandove.

O interaktivnoj radionici U susret AIESEC Career Days

19. maja će se u prostorijama SSST-a sa početkom u 18.30 h održati interaktivna radionica za sve zainteresirane studente na temu pisanja CV-a, motivacionog pisma i ponašanja na poslovnom razgovoru.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije