Ja mislim / Rađa o prebrisanom muralu u Splitu: Gadite mi se jadnici neostvareni

25. 10. 2019. u 20:23:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 1281

Jutros su po nalogu splitskih gradskih vlasti komunalni redari prebrisali prekrasan mural posvećen Jugoplastici u Dominisovoj ulici u Splitu.

Mural u čast najbolje europske klupske košarkaške ekipe u historiji i oslikan je prije dvije sedmice, ali danas je uklonjen. Situaciju je na svom Facebook profilu komentirao Dino Rađa, član te sjajne generacije Jugoplastike čiju objavu prenosimo u cijelosti, piše Index.hr.

Piše: Dino Rađa, košarkaška legenda iz Splita

"Sramota

Gadite mi se jadnici neostvareni koji nikad u životu niste ništa napravili. Najveći uspjeh van je predizanje članske iskaznice neke stranke. Jedino šta znate je prodavanje crvene i crne magle da prikrijete svoja sr....

Ne smeta van šta dom omladine nije dovršen već 40 godina, ne smeta van stadion i bazeni koji se raspadaju, ne smeta van “metro” šta vozi jednog ipo čovika dnevno, ne smeta van šta triba uru vrimena liti za proć kroz luku, ne smeta van šta 20 godina ne možete spojit Trogir i Omiš, ne smeta van nedovršena arena već desetak godina, ne smeta van Marjan koji ste nemaron devastirali.

Ali van smeta NAJVEćI SPORTSKI USPJEH U POVIJESTI GRADA. Niste zaslužili da van iko dođe na proslavu. Ja prvi nebi doša da nije Bože, Srete, Sobina i onih par iljada istinskih ljubitelja koji će doć u nedilju u dvoranu pozdravit ekipu. Bljak", napisao je Dino Rađa na svom Facebooku.

 

KOMENTARI (1)