Zabranjeno pušenje: Vrhunska zabava u slobodarskoj Jablanici

Sponzorisani tekst
Zabranjeno pušenje: Vrhunska zabava u slobodarskoj Jablanici
Foto: PYAF / Zabranjeno pušenje

Legendarni bend „Zabranjeno pušenje“ poziva fanove da budu dio Festivala omladinske kulture i aktivizma PYAF, koji će se od 23. do 25. augusta održati u Jablanici. Sastav predvođen Sejom Sexonom nastupa prvu večer na platou muzeja "Bitka za ranjenike" i obećava vrhunsku zabavu i veliki spektakl.

„Dame i gospodo, draga rajo i omladinci iz slobodarske Jablanice. Dvadeset i trećeg augusta na vanjskoj pozornici muzeja „Bitke za ranjenike“ - „Zabranjeno pušenje“. Ranjenike ne smijemo ostaviti . Vidimo se tamo“, poručuje Sejo Sexon između ostalog.

Prije koncerta popularnog benda nastupit će S.P.U.K. i „Jufkamental“, bendovi odabrani u okviru RockMarathon DemoFest konkursa. Osim koncertnog programa, u okviru kojeg će drugu večer nastupiti Edo Maajka, „Mind Zoo“, „Hiden Resonance“ i „Ćinćila“, na festivalu će biti upriličen i umjetnički program te panel diskusije posvećene unaprijeđenju omladinskog sektora i aktivizma u BiH.

PYAF se održava pod sloganom „From brave art to activism!“, a u organizaciji Omladinskog kulturnog centra Urban Art i Omladinskog kluba Pod istim suncem. Ulaz na sve sadržaje je slobodan.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije