Volite snijeg, skijanje, druženje: Prijavite se na jedinstvenu Retro trku

Radiosarajevo.ba
Volite snijeg, skijanje, druženje: Prijavite se na jedinstvenu Retro trku
Arhiv / Retro ski trka 2019

Za sve ljubitelje skijanja i dobrog druženja u subotu će se održati jedinstvena utrka - Retro trka winterfest 2020

Trku organizira bar&restoran Staza, a bit će održana na olimpijskoj planini Bjelašnici 15.02.2020. s početkom u 18.00 sati.

Kako je navedeno u pozivu pavo učešća na Retro trci 2020 imaju sve osobe od 18 i više godina starosti, koje posjeduju staru skijašku opremu i retro skijaški duh.

Ocjenjivanje učesnika vršit će tročlani žiri, a ocjene će se formirati u skladu sa izgledom i starosti opreme, po principu 'što starija i kompletnija oprema, te manje kockasta glava, to veća ocjena' - navodi se u pozivu.  

Zainteresirani se mogu prijaviti na dan takmičenja prilikom dolaska u Stazu od 18.00 sati. Očekuje se oko 200 učesnika iz različitih zemalja.

Po završetku 'Retro trke winterfest 2020" bit će organiziran disco party u organizaciji svjetski poznatog DJ PILLAW-a, saopćili su organizatori.

Generalni pokrovitelji manifestacije su: Općina Trnovo, Grad Sarajevo i ZOI84. Sponzori manifestacije su JP Sarajevo, Sika,  Hifa oil, Rofix, Bosman i BH Telecom. Medijski pokrovitelji su Radiosarajevo i Destination Sarajevo, a partneri u organizaciji: Marketing agencija B40, Snowboard klub FREESTYLE i Teamm d.o.o. 

Pogledajte kako je izgledala Retro trka prošle godine

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije