Potvrđeno / Svjetska muzička zvijezda Sting održat će koncert u Sarajevu

08. 11. 2021. u 10:10:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Svjetski popularna muzička zvijezda Sting održat će koncert u Sarajevu u martu mjesecu, potvrđeno je iz produkcije 'Avalon'.

Kako je saopćeno, Sting će koncert održati u Zetri 19. marta u 20. sati.

Produkcija "Avalon" dovodi Stinga sa "My Songs Tour", što je, poslije koncerta irske grupe U2 1997. godine, jedini dolazak izvođača sa svjetske A-liste pop-rock izvođača u Sarajevo do danas. Ulaznice su, u ograničenom broju, u prodaji od petka 12. novembra od 9 sati preko servisa kupikartu.ba.

Sting u Sarajevo dovodi i svoju kompletnu produkciju, sound, light i video čime je potpuni užitak na svjetskom nivou na ovom koncertu zagarantovan!

"Posebno smo uzbuđeni pred ovaj muzički spektakl jer nakon više od stotinu organiziranih koncerata u proteklih 15 godina i to najvećih muzičkih imena današnjice u Skopju, Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, dolazak Stinga nam je prvi koncert u Sarajevu!", ističe Boban Milošeski iz produkcije "Avalon".

Za sarajevski koncert Stinga, publika iz cijele Bosne i Hercegovine kao i čitavog regiona će imati priliku kupiti ulaznice po najjeftinijoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji:

Parter će biti 69KM, fan-pit (samo 1500 karata) 99KM i tribine 99KM.

Koncert će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova ali će istovremeno biti i promocija novog albuma "The Bridge" koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom "Rushing Water". Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

Ono što ovaj koncert čini posebnim je i činjenica da je najavljen samo četiri mjeseca do njegovog održavanja, a koncerti i turneja ovakvog tipa izvodjača se objavljuju i do godinu dana ranije.

"Stoga - budite brzi sa kupovinom ulaznica! Stingov dolazak u Sarajevo predstavlja sigurno jednu od najljepših i najpozitivnijih vijesti u Bosni i Hercegovini u oblasti javnog života zadnje dvije decenije stoga ne propustite muzički događaj 21. stoljeća u Sarajevu, ne propustite Stinga u sarajevskoj Zetri 19. marta u 20 sati!", saopćeno je iz 'Avalon' produkcije.

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

Tagovi: Sting muzika koncert

KOMENTARI (21)