Stiže u Sarajevo / Nasmijte se do suza uz majstora stand-up komedije Željka Pervana

12. 05. 2018. u 15:07:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Nakon Tuzle i Brčkog legendarni Željko Pervan sa novim stand up show-om "Na hladnom betonu“ dolazi i u Sarajevo.

Profesor “Večernje škole” očekuje vas u utorak, 15. maja u Domu Mladih u Sarajevu od 20 sati sa novim stand up komadom u kojemu govori svom životu, od rođenja do današnjih dana, naravno, na svoj specifičan sarkastično-satirični način.

No, poznavajući njega, nije isključena ni improvizacija sa šalama o političarima i svakodnevnici.

Poznat je kao majstor improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator naše svakodnevnice. Čisti humor bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost. Navikli smo da nas živa legenda kultne Večernje škole zabavlja na malim ekranima, dokazujući kako smijeh nije nepoznanica običnim ljudima.

No, ovog čovjeka zaista treba doživjeti licem u lice. Stoga, ne propustite novu stand up komediju Željka Pervana "Na hladnom betonu“ i 90 minuta zabave I neprekidnog smijeha za sve generacije publike.

Ulaznice u pretprodaji na platou Skenderije, ARTIKULACIJA/BKC i sistemu kupikartu.ba po cijenama u pretprodaji 15 i 20 KM. Osigurajte ih na vrijeme i zauzmi

te najbolja mjesta.Ukoliko ih ostane, na dan predstave ulaznice će biti po većim cijenama.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA