Raznolik sadržaj: Od Frenkiea i "Dubioze" do kamerne muzike

Radiosarajevo.ba
Raznolik sadržaj: Od Frenkiea i "Dubioze" do kamerne muzike
Foto:Facebook / Dubioza kolektiv
Zenica Summer Fest 14. jula na stadionu Papirna otvorit će popularni bh. reper Frenkie, nakon čega slijedi niz muzičkih događaja koji će, vjeruju organizatori, zadovoljiti sve ukuse.

"Uslijedit će specijalizovane muzičke večeri. Želimo ugoditi raznovrsnoj publici spektakularnim kolopletom solističkih, plesnih, horskih, tematskih i orkestarskih koncerata, koji će se održavati širom Zenice.

Neki od gostiju Zenica Summer Festa bit će Adis Škaljo, tamburaški sastavi iz zemalja ex Jugoslavije, poznati izvođači sevdalinke… Za najmlađe pripremamo "Šetnicu osmijeha",  za „tradicionalne“ Noć Rock’n’rolla na Vranduku, za „ozbiljne“ koncert Kamernog simfonijskog orkestra", stoji u saopćenju Radio-televizije Zenica koja uz visoko pokroviteljstvo Grada i gradonačelnika Zenice, organizira ljetni festival.  

Zenica Summer Fest bit će zatvorena koncertom popularnog benda "Dubioza kolektiv" koji na Kamberovića polju nastupa 3. augusta. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije