Stručnjak za digitalni marketing Lazar Džamić nakon 10 godina dolazi u Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Stručnjak za digitalni marketing Lazar Džamić nakon 10 godina dolazi u Sarajevo

Prvi put u Sarajevu nakon 10 godina: Lazar Džamić, svjetski ekspert digitalnog marketinga

Vodeći stručnjak za digitalni marketing Lazar Džamić nakon više od 10 godina vraća se u Sarajevo, gdje će održati predavanje i radionicu pod nazivom “Kako biti primjećen u svijetu lakog ignorisanja”.

U svojoj bogatoj karijeri, Lazar je radio kao šef tima za brend strategiju u Google-ovom kreativnom think tank-u Google ZOO u Londonu i jedan je od prvih digitalnih stratega u Velikoj Britaniji, a do sada se tri puta našao na Marketing Direct 'Top 10' listi za digitalni marketing, saopćila je ACADEMY387.

Radionica će biti održana u prostorijama ACADEMY387, u ulici Maglajska 1, Marijin Dvor u petak, 22. Juna 2018. godine, od 9.00 do 13.00 sati. 

Broj prijava je ograničen. Potrebno je prijaviti se na:

http://www.academy387.com/events/kako-biti-primecen-u-svetu-lakog-ignorisanja

Radionica, organizovana od ACADEMY387, je od inzimne koristi za sve koji se bave marketingom, a žele da usavrše svoje sposobnosti za kreiranje efikasnih marketinških
kampanja koje su prilagođene konstantno mijenjajućem tržištu.

Fokus će biti stavljen na najnovije trendove u digitalnom marketingu i probleme sa kojima se suočavaju brendovi koji se žele istaći na konkurentnom tržištu.

Marketing evoluira iz dana u dan i stoga nam je izuzetno drago što imamo priliku ugostiti jednog od najvećih autoriteta iz ove oblasti u regiji, ali i cijelom svijetu, posebno jer će ovo biti prvo zvanično gostovanje Lazara Džamića u Sarajevu nakon 10 godina”, izjavila je direktorica ACADEMY387 Jovana Musić.

Osim radionice, ACADEMY387 će u četvrtak, 21. Juna 2018. godine, u 19.30 sati organizovati i promociju knjiga Lazara Džamića - “Cvjećarnica u kući cveća”, “Čaj od šljiva” i “Advertising (p)Age” - na kojoj će autor sa gostima razgovarati o temama svojih knjiga, poput fenomena regionalne popularnosti stripa Alan Ford i poređenja života u Londonu i na Balkanu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije