Puno novosti iz kluba Monument

Radiosarajevo.ba
Puno novosti iz kluba Monument
/ Club Monument
Za svu publiku koja je već navikla na fenomenalne koncerte u klubu Monument, interesantna će biti vijest o dvije nastupajuće manifestacije za koje je ovaj klub objavio najavu na svojim društvenim mrežama.

Naime prije svega u avgustu se održava Monument Music Fest vol. 4,  u čijoj najavi su sadržana sarajevska popularna imena poput Helem Nejse, Sunday Stories, Dunja Fazlić, Fikusi, Balkanerosi i mnogi drugi. Da pokažu svoju podršku i mladim stvaraocima, ekipa iz Monumenta je najavila i takmičenje mladih autora i bendova koje će se održavati u septembru, te pobjedniku takmičenja Monument u saradnji sa partnerima događaja garantuje snimanje 1 pjesme i objavljivanje iste. Na ideju o takmičenju došli su radi prethodne saradnje sa Sunday Stories čijoj je afirmaciji doprinio upravo Club Monument.

Sunday Stories možete slušati u Monumentu u subotu, 17.06. kada će ekipa održati i prvi koncert nakon promocije albuma u našem gradu, nakon čega nastavlja sa svojom regionalnom turnejom. Njihov single My Man Is A Dick je proglašen hitom sedmice.

Svakako preporučujemo i da posjetite Club Monument večeras, 16.06. kada će nastupiti Bojan Dizdarević Trio. Bojan Dizdarević vrijedi za jednog od najpriznatijih jazz gitarista našeg regiona, te će koncert biti prava poslastica za publiku.

Munument_program_juni_2017.jpg - Puno novosti iz kluba Monument

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije