Prijavite se na "Sarajevo fotomaraton 2017"

Radiosarajevo.ba
Prijavite se na "Sarajevo fotomaraton 2017"
Pixabay / Ilustracija

Foto-video klub Valter, u saradnji s portalom fotografija.ba, ove godine organira šesti Sarajevo Fotomaraton 2017 koji će se održati 21. oktobra 2017. godine.

Sarajevo fotomaraton 2017 će trajati 12 sati, tokom kojih će takmičari i takmičarke praviti fotografije na šest  unaprijed određenih tema.

Pravo učešća imaju svi ljubitelji fotografije, a prijave se vrše putem email adrese FVK Valter: fotovideoklubvalter@gmail.com najkasnije do 19. oktobra 2017. godine do 24 sata ili na mjestu dešavanja na dan održavanja. Svi koji su zainteresirani su dužni dostaviti sljedeće podatke:

· ime i prezime
· adresu boravka
· email adresu
· broj kontakt telefona
· naziv kluba/udruženja fotografa ispred kojeg dolaze, ukoliko su članovi jedne od takvih organizacija.

Kotizacija za učešće na fotomaratonu iznosi 20 KM i plaća se na dan takmičenja.

Ovo takmičenje je proteklih godina zainteresiralo veliki broj profesionalnih fotografa i entuzijasta. Okupljanje fotografa zakazano je za 21. oktobar 2017. godine u 08:30 sati u prostorijama galerije BlackBox art&print (ul. Vrazova br. 5, Sarajevo), gdje će biti i upoznati sapravilima i tokom fotomaratona.

Pobjednik fotomaratona će biti nagrađen s digitalnim aparatom Canon 1300 D koji je poklon generalnog sponzora Canon Bosna i Hercegovina.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije