Peđa Bajović za 8. mart u Monumentu

Radiosarajevo.ba
Peđa Bajović za 8. mart u Monumentu
0 / Peđa Bajović
Jedno od vodećih imena regionalne stand-up komedije, Pedja Bajović, ponovo će se ukazati u Sarajevu te govoriti o muško-ženskim odnosima u svojoj predstavi „Muškarac (o parenju i razmnožavanju).

Da, ovo je jedna vrlo seksistička stand-up predstava. Neki kažu i feministička. To ne znam, ali znam da je ovo moja iskrena priča o onome kako ja doživljavam naše međusobne odnose! Nekad me iz publike podržavaju žene, nekada muškarci, a nekada napadaju i jedni i drugi! - kaže Peđa Bajović, koji ovaj tematski show u istom klupskom prostoru izvodi već treću godinu.

U opisu ovog dvosatnog druženja s komičarem stoji da će se u interakciji s publikom, što i jeste odlika stand-up komedije, pokušati dobiti odgovore na nekoliko vrlo važnih pitanja. Tu su istraživanja inteligencije zaljubljenog muškarca, zatim o tome je li brak stvrano institucija te jesu li djeca početak kraja ili kraj početka? I naravno, sve ono o seksu, a što ćete smjeti da pitate...

Vjerujem u nadmoć ženskog roda, a mislim da će se za mog života to konačno i vidjeti u našoj svakodnevici. Za početak, pozivam dame da na Dan žena svojim muškarcima – poklone nešto! Možda baš ovu predstavu! - šeretski poručuje Pedja.

Druženje s ovim stand-up komičarem počinje u Monumentu (Štrosmajerova 3) u 21.00h, a ulaznice po cijeni od 5KM mogu se kupiti u prostorijama kluba ili rezervirati putem telefona 033 209 660 ili 061 588 884.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije