Pasión de Buena Vista u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Pasión de Buena Vista u Sarajevu
U prohladnom oktobru, četrnaestog dana, ove godine, osjetite vruće ritmove delikatnih plesova, egzotične ljepote i ne zaboravne melodije!!!

Osjetite i doživite muzičko plesni spektakl UŽIVO sa KUBE u Sarajevu, SKENDERIJA, dvorana Mirza Delibašić.

Sa preko 600.000 posjetitelja u 35 zemalja na 600 nastupa, Passion de Buena Vista se vraća na novu europsku turneju.

U sklopu ove turneje nastupiće i u Sarajevu, što je jako lijepa i jedinstvena prilika za naše građane da po prvi put dožive ovakav show program u živo.

Iskusićete iskreni užitak Cubanskog života i otkriti kako to u živo zvuče savršeni glasovi Lisbet Castillo-Montenegro, Estanislao “Augusto” Blanco Zequeira i Jose Guillermo Puebla Brizuela, u kombinaciji sa izuzetnim Buena Vista Band te sa talentovanim pratećim vokalima i impresivnom plesnom formacijom El Grupo de Bailar.

Preko 150 krojača je radilo na kostimima Pasión de Buena Vista, što će vam predstaviti unikatni scenski performans koji će vas provesti ulicama Karibskih otoka.

Ekipa Pasion de Buena Vista broji preko 30 članova i u naš grad dolazi sa vlastitom produkcijom specijalno pripremljenoj za potpuni užitak.

Uz veliko razumjevanje menadžmenta turneje, cijena ulaznica će biti prilagođena našim mogućnostima, te iste već odmah možete kupiti na svim prodajnim mjestima KupiKartu.ba. 

Prodajna mjesta možete pogledati ovdje

Cijene ulaznica u ranoj pretprodaji su 20 bam za tribine, 30 bam za parter, te ograničeni broj specijalnih ulaznica po 50 bam.

Više informacija dobijete  upitom na telefon 061 02 75 76, email bvusarajevu@gmail.com ili na oficijelnoj stranici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije