Nova Disco gripa u Domu mladih 6. maja

0
Radiosarajevo.ba
Nova Disco gripa u Domu mladih 6. maja
FOTO: Promo / Disco Gripa

Legendarna disco zabava, Disco Gripa, zakazuje novo druženje u amfiteatru Doma mladih, u subotu 6. maja, od 22:00 do 02:00.

Kako saznajemo, od sada će svaka prva subota u mjesecu biti rezervisana za Disco Gripu u amfiteatru Doma mladih, što je nekoć bila i ustaljena dinamika ovog specifičnog dešavanja.

Disco Gripa je počela davne 2002. godine kao parodija na "Saturday Night Fever" u klubu Access, nekoć smještenom u kampusu Univerziteta u Sarajevu. U početku se održavala par puta godišnje, da bi kasnije postala redovan mjesečni događaj, koji je okupljao ljubitelje disco kugle i plesnih pokreta Johna Travolte. Hitovi od ABBA-e do Jamiroqaui-ja držali su posjetioce rasplesane do ranih jutarnjih sati.

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Kao i uvijek, za mix pultom će biti DJ NODI, praćen prigodnim vizualima iz kultne američke TV emisije iz 70-ih godina, Soul Train, gdje su plesači i plesačice izvodili plesne pokrete uz disco muziku, tzv. line dance.

Ulaz je besplatan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije