Letu štuke spremaju veliki koncert 26. aprila u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Letu štuke spremaju veliki koncert 26. aprila u Sarajevu

Letu štuke u sklopu regionalne koncertne promocije svog novog albuma u petak, 26. aprila održat će svoj veliki solistički koncert u Sarajevu u kultnom prostoru Doma mladih.  

Nakon uspješnog predstavljanja u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu dugoočekivani četvrti studijski album, koji nam je pod imenom 'Topla voda' u novembru prošle godine donio devet novih pjesama, napokon će biti uživo izveden i pred sarajevskom publikom.

'Kada smo planirali regionalnu koncertnu promociju albuma Sarajevo smo namjerno ostavili kao šećer na kraju. Uvijek je veliki izazov nastupati pred domaćom publikom ali i zadovoljstvo. Nismo dosta dugo imali solistički koncert u Sarajevu tako da je bend svjež, nestrpljivi i željan ovog koncerta'  - kaže frontman Dino Šaran.

Svi ljubitelji ovog benda i autentičnog autorskog rukopisa Dine Šarana kojeg, kako struka tako i kolege, stavljaju među vodeće autore regije, u Domu mladih 26. aprila doći će na svoje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije