Komedija s nogu: Igor Drljo Iggy & Irenej Irac Čule

Radiosarajevo.ba
Komedija s nogu: Igor Drljo Iggy & Irenej Irac Čule

U ponedjeljak 11. januara u Club Monument stiže mostarska stand-up atrakcija u vidu predstave nazvane Jedan i pol muškarac. Zašto je to tako, pozivamo vas da provjerite sami, a evo zašto!

Igor Drljo - Iggy, zvijezda Hayatogov Monty Daytona, u stand-up komediju je "uletio" krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s "pravim" nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima, ali nakon nekog vremena se, kako kaže, "uštelio" i počeo nastupati i izvan Mostara. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosna i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo'ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Irenej Irac Čule je poznat kao zabavljač širih i užih narodnih masi. I pored svog, sasvim pristojnog, komičarskog opusa, i dalje je najbolje poznat kao jedini Irac u Hercegovini koji nema apartmane u Međugorju. Ovaj momak će vas sigurno nasmijati. Ima veliki broj šala, i veliku glavu. Smijeh je zagarantiran za bar jednu od te dvije velike opcije. Njegova velika glava mu zadaje glavobolju. Jer uvijek u njegovoj porodici dođe do financijskih problema kada mu je vrijeme šišanja. A sve zato jer mu frizer naplaćuje šišanje po metru kvadratnom. Stand up komedijom se bavi godinu i pol dana i skupio je veliki broj nastupa. Sve ostalo će vam reći kada se popne na binu.

Program u ponedjeljak 11. januara počinje u 21 sat. Ulaz na ove večeri je standardnih 5 KM, dok se rezervacija (koja vrijedi do 10 minuta prije početka programa) može se napraviti putem telefona 061 588 884 ili na monumentrezervacije@gmail.com, kao i na redakcija@radiosarajevo.ba.

Portal Radiosarajevo.ba i Radio Sarajevo su medijski pokrovitelji cijele sezone Komedije s nogu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije