Jasmin Džemidžić ponovo u Monumentu

Dino Ćatović
Jasmin Džemidžić ponovo u Monumentu
Jasmin Džemiđić je jedini bosanskohercegovački sit-down komičar, kako sam za sebe to kaže, ali njegove šale ipak obaraju s nogu.

Nije ga dugo bilo na bini jer je pripremao svoj novi materijal koji je spreman da izvede u subotu 17. marta od 22 sata u klubu Monument.

Dio inspirativne životne priče Jasmina Džemiđića možete čuti i vidjeti u njegovom nastupu, ali i početi razmišljati kako ljudi sa invaliditetom uopće žive u ovom nakaradnom društvu, i još k tomu imaju snage da se šale sa svojim problemima koji nimalo nisu naivni - činjenica je da u našem društvu postoji diskriminacija osoba s invaliditetom i to u svakom obliku, ali mi to ne vidimo dok ne sjednemo u invalidska kolica. Jasmin Džemiđić ne voli šutjeti i spremite svoje uši za preciznu anamnezu društva u kojem živimo. Iz želje da bude društveno aktivan, Jasmin je s vremenom naučio da se spretno izbori sa svim preprekama koje se nađu na njegovom putu. Smjeh je lijek i toga je svjestan i Jasmin. Jedino nas smijeh može približiti ovom nevjerovatnom liku i zaliječiti našu indolentnu dušu.

Informacije i rezervacije na brojeve telefona 033 209 660 i 061 588 884.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije