Nastup popularnog dvojca / Brown Sugar RnB u sarajevskom Enzzo baru

19. 08. 2019. u 10:07:00 Sponzorisani tekst

Shares:0

DJ dvojac popularnog Brown Sugar RnB događaja dolazi u Sarajevo i to u jeku festivalske groznice. Odmah prekoputa žile kucavice SFF-a, Narodnog pozorišta u Sarajevu, u dobro poznatom Enzzo baru, Merakoon i DJ Soul će u ponedjeljak navečer, 19. augusta, prirediti zabavu koju ne želite propustiti.

Do sada su oduševili hiljade zaljubljenika u dobar provod, organizirajući sjajne partye, poput onoga kada se uz zalazak plesalo na bazenu, a nastup dvojca obećava pomjeranje granica kada se radi o fantastičnoj zabavi. Organizatori su poznati po tome da na svakoj lokaciji naprave doživljaj potpuno novog prostora, a ovaj put dolaze u kafić koji živi samo tokom festivalskih dana i noći, što je razlog više da ne ponedjeljak večer provodete upravo tu.

Brown Sugar RnB  - undefined

Foto: Enzzo bar: Brown Sugar RnB

Osim fantastičnih muzičkih izdanja Enzzo bar pažnju prolaznika plijeni i detaljno osmišljenim specijalnim efektima. Dok je prošle godine na zgradi iznad svaki prozor imao svoj light show, ove godine tu su plesači i saksofonista koji će vas podstaći da zaplešete sa njima do ranih jutarnjih sati.

Brown Sugar RnB  - undefined

Foto: Enzzo bar: Brown Sugar RnB

Osim Brown Sugar RnB partya, koji će od ponedjeljka napraviti napraviti najzabavniju noć u sedmici, u Enzzo baru ne želite propustiti ni Lanu feat G Edd koja nastupa u nedjelju 18. 8., El Mano/ Prufrock 20.8., opuštene jazz tonove Peppe le Funk 21.8. Fedju Knadl 22.8. te Audio in Funktion b2b Zlijay koji će biti zaduženi za noć zatvaranja Festivala, 23.8.

Brown Sugar RnB  - undefined

Foto: Enzzo bar: Brown Sugar RnB

NEMA KOMENTARA