Astro / Zvijezde otkrivaju koji horoskopski znak najbolji razumije druge ljude

30. 01. 2019. u 10:25:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 8

Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u cijelu sliku razumjevanja drugih ljudi.Ribama je ugodno da budu podrška nekome. Pored toga što nisu predodređeni za vođe, njihovo prisustvo je važno u bilo kojoj stvari koje se prihvate.

Ribe su vodeni znak i kao takve odlikuju se empatičnošću i izraženim emocionalnim kapacitetom. Kao i Rak i Škorpija, osobe rođene u ovom znaku su često dublje nego ostali i teže da uzmu u obzir i neobjašnjive stvari koje život nosi kako bi se osjećale sretno i ispunjeno.

Nježne ribe mogu biti najbolji prijatelji koji mogu postojati. U stvari, oni vrlo često stavljaju potrebe svojih prijatelja ispred svojih potreba. Oni su privrženi, posvećeni, saosjećajni, nijedan problem za njih nije prevelik. Bilo da iskrsne mali ili veliki problem u porodici ili među prijateljima, oni će dati sve od sebe da se to riješi. Duboko intuitivne, ribe mogu da predosjete da nešto nije u redu i prije nego što to izađe na vidjelo.

Ribe su po prirodi ekspresivne i ne oklijevaju da ljudima oko sebe iznesu to kako se osjećaju. Za njih nije iznenađujuće da za nekog napisu pjesmu ili kupe poklon koji ima značenje. Očekuju da i drugi budu otvoreni prema njima kao što su i oni sami otvoreni. Komunikaciju sa voljenima smatraju najvažnijom.

NEMA KOMENTARA