Astro / Zvijezde otkrile koji je najsretniji dan za svaki horoskopski znak u 2019. godini

26. 01. 2019. u 20:00:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 13

Svi imamo dane kada ništa ne ide po planu. Ali, postoje i oni koji su savršeni od samog jutra.

Prema astrolozima, svaki horoskopski znak ima jedan od najsretnijih dana u godini. Ova godina će vjerovatno svakom znaku Zodijaka donijeti mnogo lijepih i sretnih dana, ali astrolozi smatraju da će jedan dan u godini biti zaista poseban.

Pa, saznajte koji je vaš sretan dan za 2019. godinu.

Ovan: 24. novembar

Ovaj dan simbolizuje iznenađujući zaokret za Ovna i od tada će sve biti u znaku novog početka. Očekujte da ćete 24. novembra biti stvarno uzbuđeni i sretni.

Bik: 18. maj

Bikovi će osjetiti najveću sreću 18. maja. Ovaj dan će im donijeti rješenja za neke probleme koji ih već dugo muče, kao i neočekivano iznenađenje.

Blizanci: 24. novembar

24. novembra, Blizanci će zasijati u najboljem svjetlu. Nakon dugog perioda neizvjesnosti, mnoge stvari će biti riješene na ovaj dan. To može biti ispunjenje očekivanja u ljubavi ili pokretanje novog posla.

Rak: 3. februar

Da li postoji nešto lijepo na ljubavnom polju Rakova? Ako ste rođeni u ovom znaku i nemate partnera, očekujte 3. februara sastanak sa osobom koja ima potencijal.

Lav: 7. avgust

Počevši od avgusta, a posebno od sedmog, oslobodićete se starog tereta. Bilo da je to patnja za bivšim partnerom ili neka loša navika, nova sloboda i osjećaj uspjeha učiniće vas ponosnim i zadovoljnim.

Djevica: 9. septembar

Ovaj dan je najopušteniji i najsrećniji dan u godini za sve Djevice. Pored zadovoljstva koje ćete osjećati tokom dana, 9. septembra ćete čuti dobre vijesti.

Vaga: 25. novembar

Kraj novembra označava kraj glavne rasprave. U vašem životu ćete konačno osjetiti dugo očekivani mir i harmoniju.

Škorpija: 25. oktobar

Da li napuštate svoj stari posao i tražite novi? Iako zvuči kao rizična odluka, ipak će se isplatiti. 25. oktobra očekujete novu i primamljivu ponudu.

Strijelac: 26. novembar

Strijelac će proslaviti svoj sretan dan u novembru. Zahvaljujući optimizmu i vjeri u sebe, oni će se zaista približiti svojim ciljevima. Počećete da primećujete rezultate napornog rada 26. novembra.

Jarac: 29. januar

Već u prvom mjesecu godine Jarčevi će postići svoje ciljeve koji su odavno odloženi. Bilo da je riječ o malom ili velikom uspjehu, to će biti prava motivacija za narednu godinu.

Vodolija: 23. avgust

Ovog ljeta će Vodolije imati priliku da upoznaju zaista zanimljive ljude, a iz prijateljstva se može roditi i ljubav 23. avgusta možete očekivati sastanak iz svojih snova.

Ribe: 9. novembar

Postoji razlog za sreću početkom novembra. Devetog dana u mjesecu imaćete najviše snage da se bavite nedovršenim poslom i kao rezultat toga očekuje vas veliki dobitak novca, piše b92.

NEMA KOMENTARA