Dani ženskog poduzetništva: "Ženska posla" u Alta Shopping Centru!

0
Promotivni tekst
Dani ženskog poduzetništva: "Ženska posla" u Alta Shopping Centru!
Foto: Alta Shopping Centar / "Ženska posla" u Alta SC

One su talentovane, perspektivne i mlade poduzetnice, a njihove vrijedne ruke stvaraju unikatne ukrasne i druge predmete koje rado želimo imati ili već imamo u svom domaćinstvu i kolekciji. Njihovu kreativnost prepoznao je i Alta Shopping Centar u Sarajevu, pa im je u povodu Međunarodnog dana žena ustupio prostor kreiran samo za njih i "Ženska posla".

Ovo je prilika da posjetite izložbeni bazar "Ženska posla" svakim danom od 7. do 13. marta na kojem možete kupiti ručno oslikane šolje, čajnike, tanjire i marame koje već tri godine bez šablona oslikava Merima Smajić.

Upoznajte i Melisu Sinanović i njen brend In.wooderland gdje je u fokusu drveni pribor za jelo i igračke namijenjene djeci. Za one koji vole reciklirajući materijal i srednjovjekovno bosansko pismo bosančicu pravi odabir je nakit kojeg pravi akademska slikarka Ivana Kurešević, poznatija kao Ivy Q brend.

U Zemaljskom muzeju BiH otvorena izložba "Monumental" fotografa Ziyaha Gafića i Tomasa van Hutrivea

U Zemaljskom muzeju BiH otvorena izložba "Monumental" fotografa Ziyaha Gafića i Tomasa van Hutrivea

Na izložbenom bazaru naći ćete i prepoznati rukom rađene proizvode koje će predstaviti Andrea Čavić i njena rodica Aleksandra Saltagić, već deset godina prepoznatljive kao brend Rukom. Svoj vuneni brend "Wool & Mama" predstavit će Berina Šahinović koja sa svojom mamom izrađuje atraktivne zdrave igračke i dekoracije za djecu.

I na kraju zasladite se sa domaćom linijom ekskluzivnih pralina i čokolada Lezzet koju sa provjerenim namirnicama i sa puno ljubavi izrađuje Šahsena Đulović zajedno sa svojom porodicom.

Sve ovo je rezultat "Ženskog posla"!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije