Žene koje prodaju svoje nošene gaćice govore o svom poslu

Radiosarajevo.ba
Žene koje prodaju svoje nošene gaćice govore o svom poslu
FOTO: Screenshot / Internet stranica Panty Trust

Može se činiti kao nikakav posao, nosiš gaćice, čak ih ne moraš ni prati, nego ih umjesto u veš mašinu staviš u kovertu i pošalješ nekome, koji će ti za njih platiti pristojnu cifru. No i taj posao je posao, a žene koje se time bave su seksualne radnice. Tri djevojke koje svoje donje rublje prodaju preko servisa Panty Trust za Metro su otkrile sve o svom angažmanu.

Na toj se stranici osim gaćica mogu kupiti i drugi predmeti poput helanki i najlonki. Broji 1.600 članova i oko 5.000 potencijalnih kupaca koji posjećuju njihove oglase svaki dan. Na stranci platite doživotnu članarinu od 40 funti kako bi se verificirali kao legitiman prodavatelj.

Crimson je počela prodavati svoj donji veš dok je još studirala. Prije tri godine naletjela je na neku knjigu "Prodajte svoje gaćice i zaradite 200 dolara dnevno". Poskidala je sve aplikacije do kojih je došla, ali u pet sedmica nije prodala niti jedne gaćice. Dobila je samo hrpu slika tuđih penisa.

"Imala sam nerealna očekivanja." Fetiš industriji vratila se prije godinu dana i taj je put imala više sreće. U prve četiri sedmice prodala je 12 korištenih gaćica i pet pari korištenih čarapa. 

Otkrila je kakio svoje lice otkriva stalnim kupcima i nikom drugom i nikad ne troši od 3 do 5 dolara za gaćice, a najviše se prodaju obične pamučne.

Prema zahtjevu može kupiti neke drugačije, na primjer, satenske i to nakon uplate. Ponekad joj kupac pošalje par koji bi htio da nosi. Naplaćuje više za gaćice od čipke, jer joj je teško nositi takav donji veš. 

Jennie je počela prodavati kada je shvatila da i sama voli svoj miris. "Volim pomisao da netko uživa i obožava moje korištene stvari i miris, posebno ako ih i dominiram. To me napaljuje i jako je zabavno, ne radim ništa u čemu ne uživam", rekla je druga sagovornica Metroa.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije