Žena pokazala trik za lakše peglanje košulje: '45 godina se bavim time i nisam to znala'

0
Radiosarajevo.ba
Žena pokazala trik za lakše peglanje košulje: '45 godina se bavim time i nisam to znala'
Foto: Pixabay / Ilustracija

Mnogi muku muče s peglanjem kragne na košulji koju je u brzini zaista teško dovesti do željenog savršenstva. Međutim, postoji jedan trik koji vam može pomoći da taj slučaj postane mačji kašalj.

Naime, video koji je postao popularan brzinom svjetlosti, a koji je objavila djevojka po imenu Sonja, posve je jednostavan, a većina je oduševljena ovim otkrićem.

Tajna leži u tome da većina pegli ima skriveno udubljenje između grijaćih ploča u koje se može umetnuti tkanina, a na taj je način lakše doći do rubova, što je odlično rješenje za ovratnike i dijelove oko dugmadi, prenosi The Sun.

Meteorolozi objavili kakvo nas vrijeme očekuje 1. i 2. maja: Ovo se mnogima neće svidjeti

Meteorolozi objavili kakvo nas vrijeme očekuje 1. i 2. maja: Ovo se mnogima neće svidjeti

Ljudi su brzo komentirali objavu TikTok korisnice , "Peglam 45 godina i nisam to znala!", "Sada sam uvjerena da ne znam ništa u životu", "Želio bih da tužim svoje roditelje i da me škola ne uči ništa o životu.”

Prema stručnjacima iz Proper Clotha, koji su komentirali ovaj video, važno je znati da se ovratnik ne može u potpunosti ispeglati.

@x_sonyaaa1

#viral #foryou #ifehacks #iron #fyp #views

♬ beatbox the joshua project - júlia

"Ovaj nabor nećete moći ispeglati do kraja jer je ovratnik dizajniran da se savija, ali mali nabor naprijed može učiniti da stvari izgledaju malo bolje", tvrde stručnjaci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije