Vezice, kaiševi, tanka peta: Ovo su najpoželjniji modeli sandala ovog ljeta

0
Radiosarajevo.ba
Vezice, kaiševi, tanka peta: Ovo su najpoželjniji modeli sandala ovog ljeta
Foto: Pexels / Sandale / Potpetice - Ljeto 2023

U trendu su igre vezanja, a duge vezice glavni su ukras proljetnih modela sandala ove sezone. Vežu se od gležnja do koljena, i noge dovode u prvi plan te su odabir koji se sve češće viđa na ulicama gradova.

Također, spomenuti modeli se neizmjerno lako kombinuju s lepršavim haljinama, suknjama ili hlačama širokih nogavica te stajling čine neodoljivo dobrom modnom pričom.

Nose se ženstvene pink, zlatne i bež nijanse sandala. Ovi modeli cipela dolaze u raznim dezenima i različitim materijalima - od kože pa sve do tekstila.

Centrotrans objavio uputstvo putnicima o korištenju mjesečnih karata za maj

Centrotrans objavio uputstvo putnicima o korištenju mjesečnih karata za maj

Tu su modeli niske, ravne ili visoke pete. Za visinu potpetice odlučuje povod  za koju se spremate, dok se sandale na vezanje uvijek lako kombinuju uz dnevne kombinacije, a često se viđaju i u poslovnoj ili večernjoj varijanti.

Ako ste skloni ziheraškim modnim opcijama, tada nadopunite garderobu s modelima u crnoj ili bež nijansi.

Klasika je uvijek tražena, iako nam pažnju kradu sandale jarkih boja poput ružičaste ili žute - u ljetnim danima ovakav statement dodatak podiže jednostavn look na novi stilski nivo. Stoga, želite li ove sezone zablistati u najljepšim modelima cipela, odabir sandala na vezanje je - nepogrješiv, prenosi Gloria.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije