Vaši omiljeni parfemi ili automirisi kreirani po uzoru na najpoznatije muške i ženske parfeme!

Radiosarajevo.ba
Vaši omiljeni parfemi ili automirisi kreirani po uzoru na najpoznatije muške i ženske parfeme!

Novi brend parfema! Dizajnerski edp mirisi u nemarkiranim bočicama... Parfemi imaju certifikat kvalitete ISO 9001-2008, a Athos brend je nastao višegodišnjim iskustvom u parfemskoj industriji.

Parfemi su jedan od omiljenih kozmetičkih proizvoda i muškarcima i ženama. Oni su odraz individualnosti, bez obzira na to da li volite jednu mirisnu notu ili volite isprobavati različite mirise.

Idealan su poklon za sve prilike, za rođendane, godišnjice i praznike, pa zašto ne biste i vi obradovali partnera/icu, prijatelje ili člana porodice nekim od originalnih parfema koje vam donosimo u današnjoj ponudi.

Ovom prilikom, eKupon.ba vam nudi nevjerovatnu ponudu: Odaberite neki od D&G, Armani, Just Cavalli, Dior ili Hugo Boss parfema ili izaberite mirise za prostorije i automobile.

Athos parfemi se proizvode u Italiji u Milanu, centru svjetske mode i centru proizvodnje parfema mnogih najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Tvornica koja ih proizvodi radi prema najvećim svjetskim standardima i posjeduje certifikat o kvaliteti ISO 9001-2008. 

Parfemi su svi napravljeni kao eau de parfum (a ne kao toaletne vode) što znači da je dugotrajnost na koži i istovjetnost mirisa garantirana. 

Athos parfemi pakirani su u četiri veličine bočica i to od 11 ml, 15 ml, 30 ml i 50 ml. Svi su pakirani u našoj ambalaži kako kupac ne bi plaćao skupu ambalažu koja mu ničemu ne koristi (kada kupujete parfem najveći dio cijene je ambalaža i marka), a kvaliteta i miris su originalni. Uz to naši su parfemi u maloj količini kako bi cijena bila pristupačna pa tako svatko od vas bilo muško ili žena može parfem mijenjati svaki tjedan pa čak i svaki dan.

Nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije