Uskoro prva George Hogg prodavnica u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Uskoro prva George Hogg prodavnica u Sarajevu


George Hogg je od 1994. godine dio Benetton grupe brandova koju čine Sisley, United Colors of Benetton, Playlife i Undercolors. 

Klasičan stil, vesele boje i primamljiva cijena, ono je što odlikuje George Hogg modni asortiman, a udobne veste, džemperi i puloveri, vesele boje i linearni dizajn (uz nekoliko izleta u fancy stilu) obradovat će sve ljubitelje Benetton brendova, ali i one koji to nisu, a njeguju klasičan stil odijevanja.

Ono što, u odnosu na druge modne brendove, razlikuje George Hogg asortiman, pored pristupačnih cijena, jeste upotreba kvalitetnih prirodnih materijala poput vune, kašmira, angore i  shetlanda.

Svečano otvaranje prodavnice George Hogg bit će upriličeno u petak, 26. oktobra 2012. godine u ulici Ferhadija 27 sa početkom u 20 sati.

S obzirom na to da je ovo prva i trenutno jedina prodavnica George Hogg brenda u jugoistočnoj Evropi, njenom otvaranja će prisustvovati i i regionalni direktor Benetton za jugoistočnu Evropu, gospodin Sven Bichler.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije