U 15 sedmica izgubila je 70 kg i za to dobila 250 hiljada dolara

Radiosarajevo.ba
U 15 sedmica izgubila je 70 kg i za to dobila 250 hiljada dolara

Rachel Frederickson nije mogla vjerovati da je pobjednica showa The Biggest Loser. Tvrdi da joj je samopuzdanje koje je stekla važnije od novca koji je dobila.

Riječ je o bivšoj sportašici koja je s 23 godine težila 117 kilograma. No, u finalnoj emisiji The Biggest Loser, Rachel se pred kamerama pojavila neprepoznatljiva. U 15 sedmica ovog showa uspjela je skinuti 70 kg pa sad teži 47 kilograma. Rachel je bila jedna od troje finalista, a kao pobjednica osvojila je 250 hiljada dolara.

Bilo joj je potrebno nekoliko sekundi da shvati kako je baš ona pobjednica ovog showa. Izjavila je kako se uspjela transformirati iz nesretne i tužne djevojke u osobu s puno samopouzdanja.

Ovo putovanje promijenilo mi je život

"Pronašla sam tu djevojku u sebi i nikad je neću pustiti", zaključila je te istakla kako joj je sigurnost koju je stekla u sebe puno bitnija od titule pobjednice showa.

Tokom emitiranja emisije gledateljima je rečeno da su kroz 15 sezona ovog showa takmičari ukupno izgubili 15 tona, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije