Tri savršene frizure koje će se nositi u 2017.

Radiosarajevo.ba
Tri savršene frizure koje će se nositi u 2017.
Ukoliko ste ove godine odlučili da osvježite izgled, a ne znate tačno šta biste uradili s kosom, možda će vas insipirirati trendovi za ovu godinu...

Predstavljamo vam tri različita stila frizura koje ćemo nositi tokom narednih mjeseci...

S novom godinom dolazi nam veliki broj trendova koji će, baš kao i proteklih sezona, biti inspirisani prirodnim izgledom.

Dakle, volumenizirana, što razbarušenija i blago izlomljena kosa je imperativ, što će obradovati mnoge dame koje su u potrazi za jednostavnim načinom osvježavanja svog izgleda. 

Naravno, imajte u vidu da je zdrava i sjajna kosa preduslov, te se pobirnite za njegu, kako bi ove frizure izgledale tip top na vama.

U nastavku pogledajte koje tri frizure ćemo nositi u 2017. godini:

Izrastao, razbarušen lob

frizure_kosa_yumama3.jpg - Tri savršene frizure koje će se nositi u 2017.

Sigurni smo da znate šta je lob, s obzirom da je bio jedan od najvećih trendova u proteklih nekoliko godina. Sada nam stiže u potpuno drukčijem obliku, koji se odnosi na samu teksturu kosu, kao i njenu dužinu, te frizura izgleda kao da je izrasla, odnosno da niste otišli na zakazano šišanje.  S kosom koja seže do ramena, i šiškama koje su toliko duge da mogu da se podijele na sredini čela, ovaj neobičan lob izgleda pomalo neuredno, divlje i smjelo, a već su ga prihvatile mnoge poznate dame.

Veoma duga kosa

frizure_kosa_yumama2.jpg - Tri savršene frizure koje će se nositi u 2017.

Konačno lijepa vijest za ljubiteljke duge kose, koja izgleda potpuno prirodno, kao da je proizašla iz hipi ere. I dok nismo zagovornici ekstenzija, mnoge poznate dame pokušale su da isprate ovaj trend koji je Cher nosila sedamdesetih. Iako je njega kose veoma bitan faktor za gotovo sve firzure, budite uvjereni da će se kod veoma duge kose najviše vidjeti.

Suptilno izlomljeni valovi

frizure_kosa_yumama4.jpg - Tri savršene frizure koje će se nositi u 2017.

Nekadašnje talase s plaže, smijenit će suptilno izlomljeni valovi koji se prave uz pomoć prese za kosu. Izdvojite pramen, blago ga uvijte rukom i podignite ga u visinu. Zatim uzmite presu i stegnite uvojak. Naš savjet je da same krajeve ne uvijate, kako bi valovi izgledali što suptilnije, prenosi yumama.com

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije