Tokom 30 dana testirajte najbolje štapne usisivače – Rowenta X-Force i X-Pert!

0
Promotivni tekst
Tokom 30 dana testirajte najbolje štapne usisivače – Rowenta X-Force i X-Pert!
Foto: Rowenta / Tokom 30 dana testirajte najbolje štapne usisivače

Bliže nam se praznici, a sa njima i hladno zimsko vrijeme, gdje mnogi od nas biraju da više slobodnog vremena provode u vlastitom domu.

Koliko god to zvučalo idilično, ipak se u takvoj situaciji svako od nas suoči sa podmuklom prašinom, mrvama, dlačicama kućnih ljubimaca, nezgodama sa hranom, sokovima, voštanim bojicama i novogodišnjim ukrasima.

I prije nego toga postanete svjesni, većinu svog slobodnog vrijemena, koje ste planirali provesti opušteno u krugu porodice i prijatelja, sada trošite na uklanjanje prašine i dlačica pomoću usisivača, brisanje i dezinfekciju podova parnim čistačem, te uklanjanje sitnih nećistoća malim ručnim usisivačem.

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Duga kolona na magistralnom putu Žepče - Zenica

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Duga kolona na magistralnom putu Žepče - Zenica

Ove zime situacija će biti nešto drugačija – Rowenta vam vraća vaše slobodno vrijeme nazad!

Iskoristite aktivaciju u Techno Shop, Domod, TehnoMag objektima i testirajte naše X-Force i X-Pert bežične štapne usisivače tokom 30 dana u vlastitom domu, te osigurajte povrat novca ukoliko niste zadovoljni rezultatima, i to u periodu od 01.11.-31.12.2021.g.

Sada uz pomoć nove generacije bežičnih štapnih usisivača 3 u 1, dosegnite bez muke sva teško dostupna mjesta i područja ispod namještaja i to bez saginjanja, te operite podove i izvršite njihovu dezinfekciju te uklonite 99,9% nečistoća i alergena. Uz to, iskoristite i ručni usisivač za uklanjanje svakodnevnih nečistoća u trenu.

Sve navedeno pronađite u jednom štapnom usisivaću iz Rowente, koji vam štedi vrijeme i novac, te vam vraća vaše slobodno vrijeme nazad!

Više informacija o štapnim usisivačima iz Rowente pronađite na LINKU.

Pratite nas na Facebook i Instagram stranici Rowenta BiH za sva iznenađenja koja Vam pripremamo i ugrabite samo za sebe slobodan trenutak, u vlastitoj režiji.

Youtube kanal: Rowenta Bosnia.

E-mail: infobh@groupeseb.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije