Sve što vam je potrebno za savršeno ljetovanje pronađite u JUMBO centru

Promotivni tekst
Sve što vam je potrebno za savršeno ljetovanje pronađite u JUMBO centru
Stiglo je ljeto, nastupile su visoke temperature i vi sigurno jedva čekate početak godišnjeg odmora? Ipak, prije odlaska na put, trebate kupiti brojne potrepštine kako bi vaše ljetovanje bilo savršeno.

Rješenje pronađite u JUMBO centru koji nudi sve za plažu i ljetovanje po vrlo pristupačnim cijenama.

Udobne ležaljke i suncobrani, ali i širok izbor kupaćih kostima, torbi i šešira samo su dio velike ljetne ponude koja vas očekuje u JUMBO centru.

jumbo_objekat.jpg - undefined

Dok najmlađi biraju igračke, pištolje na vodu, maske za ronjenje, lopte i kantice za pjesak, odrasli će uživati u širokom izboru papuča i ljetne odjeće te dodatne opreme za plažu i to po vrlo povoljnim cijenama.

Svi oni koji vole ljetne piknike i kampovanja, u JUMBO centru će pronaći bogatu ponudu ležaljki te stolica i stolova koji će odmor u prirodi učiniti još ljepšim i udobnijim.

Započnite svoj godišnji odmor u JUMBO centru gdje vas očekuje sve za ljeto i još puno više. Radno vrijeme je svaki dan od 9 do 22 sata, a nedjeljom do 21 sat.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije