Šta su prednosti nove generacije Velux prozora

Radiosarajevo.ba
Šta su prednosti nove generacije Velux prozora

U nedelju, 16. marta 2014. u hotelu Termag na Jahorini predstavljena je nova generacija Velux krovnih prozora pod sloganom Ja ♥ Novu generaciju!

Nova serija sedam modela najpopularnijih Velux krovnih prozora nudi brojne prednosti. Svi najpopularniji modeli Velux krovnih prozora nude više dnevne svjetlosti s do 10% većom površinom stakla, optimiziran dizajn, bolju energetsku efikasnost uz novi inovativni Velux ThermoTechnology™ izolacioni sistem i lakšu ugradnju, i to sve po veoma povoljnim cijenama, što čini nekoliko modela Velux krovnih prozora najkonkurentnijim proizvodom u toj kategoriji trenutno na tržištu.

Vanjske dimenzije prozora ostale su identične tako da je moguće zamijeniti prethodne Velux prozore prozorima Nove generacije.

Nova generacija proizvoda predstavljena je uz prisustvo brojnih zvanica koji su uživali u performansu balerina Osnovne muzičke i baletske škole "Novo Sarajevo" u klasi Svee Thalie Ćatić i Ivane Gojmerac kao i zabavnim sadržajima u sklopu dvodnevnog druženja povodom predstavljanja VELUX Nove generacije.


Velux stvara bolje životno okruženje uz pomoć dnevne svjetlosti i svježeg vazduha. Velux proizvodni program čini širok spektar krovnih prozora i svjetlarnika, uključujući i rješenja za ravne krovove. Velux Grupa nudi mnoštvo proizvoda za zaštitu od sunca, spoljašnje i unutrašnje roletne, proizvode za instalaciju i daljinsko upravljanje.

Nova Generacija Velux krovnih prozora će se prodavati u tri proizvodne linije: Standard, Standard Plus i Premium. Ove tri linije obuhvataju sedam modela najpopularnijih Velux krovnih prozora s donjim i gornjim upravljanjem. Svih sedam modela pružaju više dnevne svjetlosti zbog veće površine stakla, bolju energetsku efikasnost, optimiziran dizajn i lakšu ugradnju, po istim preporučenim cijenama kao i ranije.

Nova i unaprijeđena Nova generacija Velux krovnih prozora će biti dostupna po istim preporučenim cijenama kao i prethodna verzija.

Novo i poboljšano pakovanje i ugradnja su dizajnirani da olakšaju ugradnju i smanje rizik od oštećenja prozora. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije