Seksi horoskop: Ko je virtuoz u krevetu, a ko zabija autogolove

Radiosarajevo.ba
Seksi horoskop: Ko je virtuoz u krevetu, a ko zabija autogolove
Setareh Hosseini / Ovan

Venera su odnosi. Fino aspektirana Venera, dobri su i skladni odnosi. Tranzitno recentna Venera u Škorpionu je u izgonu i "vozi unatrag", i ne predskazuje vesele i miroljubive intimne priče.

Potrebna nam je određena tajna da bismo bili emocionalno privučeni. Možemo činiti loše stvari iz straha, odnosno braneći se, te iz određenog emocionalnog bola, piše Net.hr. Neljubazni, netolerantni, ljubomorni, posesivni i osvetoljubivi, sporo emocionalno evoluiramo i teško stvaramo "seksi kvalitetne" ljubavne odnose.

Ovnovi se kotrljaju naprije osmotrite u koga ste se zagledali. Nije on(a) za vas. Solo samozadovoljavajuće sportske igre, uvijek su vam na dohvat rukohvata.

Lavovi su mački i vole se maziti. Lavice su mačkaste i silno su razmažene. Trenutni "zvjezdopis na nebu", nije vam haj, i od velikog maženja neće bit ništa. Nabrzaka se kresnete, i jurite dalje u nove radne pobjede. Ne zvuči skroz loše?

Strijelci se promoviraju na sve strane. Jako vam je stalo do vaše hip(st)er popularnosti. Trošite se s raznim likovima. Vaši društveni kontakti živopisan su labirint strasti. Kada krenete (o svemu) pametovati, drugi svršavaju od srećice.

Bikovi su poznati sladokusci, i jako se vole oslastit. Osim hranidbene inspiracije, i seksualno ste intuitivni. Već po njenom hodu, znate kakva je ležečki. Vretenasto lelujava pozadina, bitna vam je stavka. Kako vi izgledate? Ko trut!

Djevice su sjajno fluidno vizualne. Sigurno ste se pošteno ispraskali, kad tako presretno zračite. Osim golog praskanja, strašno vam je važna i ljubavologija koja je srž vaše nove intimne priče. Ništa vas ne boli, jer sve u životu imate.

Jarci sami sebi zabijaju autogolove. Otišla je dalje, a vi i dalje trčite za njom. Toliko vam je prirasla srcu? Osjećate se financijski iskorišteno, i to vas boli. Ona tvrdi da ste se i vi seksualno okoristili njenim tijelom. Ko tu koga? Koja trgovina.

Blizanci su skroz infantilni. Niste svi isti. Ima vas genijalnih, ali veliki je broj i pačića među vama koji odbijaju odrasti. Volite aseksualno, samo prijateljski. Možda vam nije najjasnije kojeg ste spola? Sve polako. Sve u svoje vrijeme.

Vage čekaju Veneru da im se kući vrati. Vjerovali ili ne, Venera će se vratiti u vaš znak baš u Noći vještica. Koja znamen?! Možete se krasno zamaskirati i biti najljepša vragica. Ionako vam on stalno govori da ste njegova seksi vještica.

Vodenjaci su puni energije, i ne znaju kud bi s njom. Trebali biste negdje kreativno kanalizirati vašu briljantnu inteligentnost. U suprotnom, preapstraktni ste astrofizičar i vrijednost vašeg seksualnog života iznosi ravno nula bodova.

Rakovi su mumificirani, i ne žale se, jer (trenutno) ne znaju za bolje. Stojite na mjestu i ništa ne poduzimate. Vrijeme vam prolazi. Kameni svatovi su bajka. Vi ste živi, zdravi i potentni. Uključite vaš "seksi stroj", može i na veš mašini!

Škorpioni su prenabrijani i lako skrenu na slijepi ljubavni kolosijek. Ono što ste zakuhali u septembru, sada u oktobru ponovo podgrijavate? Krajni rezultat „krivog srastanja“ bit će mršav i nećete fino omastiti vaše (preseksi) brkove.

Ribe su vucibatine, i vole se opijati. Da ne bi bilo zabune, među vama ima i dušica, s božanskim vrednotama! Nesebični ste u ljubavi i prvoklasna ste seks majstorica. Gratis reklama? Odnekud će izmigoljit vrijedni mravac. Samo vaš!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije