Astro / Sedmični horoskop: Rakovi nezadovoljni, jarac mora obratiti pažnju na jednu stvar

16. 02. 2020. u 11:14:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 8

Donosimo vam pregled horoskopa za sljedeću sedmicu - od 17. do 23. februara.

Ovan

Posao: Još uvijek osjećate pomalo blokadu, niste dovoljno angažovani onako kako biste to inače željeli. Vjerovatno će vam srijeda i četvrtak biti vrlo angažovani dani i predoređeni za novac. Angažujte se što više na poslovima koji traže duboku analizu, istrajnost ili razna ispitivanja. Ovo nije period za laku zaradu, navodi portal Luftika.

Ljubav: Partner vam vjeruje, iako će petak i vikend biti vrlo hladan emotivni period. Srijeda može biti emotivno bolji period za sve slobodne pripadnike ovog znaka.

Zdravlje: Morate jako da povedete računa o urogenitalnom traktu.

Bik

Posao: Morat ćete da radite još jedan posao, dodatno. To vas uznemirava jer vam oduzima vaše dragocijeno slobodno vrijeme. Niste uvijek raspoloženi za druge i saradnju s njima, ali ćete morati da se mijenjate. Pomoć stiže od blizanaca, raka, ribe.

Ljubav: Još uvijek možete da dominirate na polju ljubavi jer vaš vladar Venera ima zaista velike šanse da osvoji koga poželi. Osjećajni ste i strpljivi, to svakoj osobi prija, zato imate uspjeha. Ukoliko ste usamljeni, tražite svoju idealnu polovinu na tihim mjestima, poput biblioteke, čitaonice, skromnije restorane pored vode…

Zdravlje: Obratite pažnju na donji dio kičme koji je jako osjetljiv.

Blizanci

Posao: Odlična nedjelja za rad i pokretanje nekih novih ideja. Nije tajna da blizanci vole promjenu, inovacije, neka nova dešavanja, ali to zna da ih odvede u totalnu konfuziju ukoliko nemaju neki stabilniji znak pored sebe. Jedan lav želi da doprinese vašem radu. Možete imati uspjeha sa ovom osobom.

Ljubav: Emotivno ste na dobrom putu da zasijate u braku. Ako ste u toj zajednici onda će vas neka lijepa energija obuzeti. Ukoliko ste u vezi onda ćete vjerovatno razmišljati o braku i njegovim blagodetima. Slobodni blizanci moraju da se opuste uz neku dobru muziku.

Zdravlje: Sasvim dobro.

Rak

Posao: Niste zadovoljni nadređenima. Emotivno ste slabi i svako dešavanje u firmi vas iritira. Posebno ako to negdje vrijeđa i vaše znanje i napore da unaprijedite posao koji očigledno drugi nisu u stanju da vide. Bez obzira na sve, oni rakovi koji imaju tu priliku da rade za sebe, neće imati bilo kakav problem, jedino što će im zaostali računi, neplaćanje, napraviti problem, ali i to je rješivo.

Ljubav: Slobodni rak voli da šeta, provede vrijeme sa dobrim prijateljima i nije zainteresovan za neku vezu. Dok rak u braku vodi računa o svemu, posebno o tome kako se partner ponaša u kući sa djecom, sa novcem.

Zdravlje: Problem kroz čulo vida ili gornji dio kičme.

Lav

Posao: Veliko opterećenje na polju finansija. Možete proći jako loše ako niste stručni dovoljno u onome što radite. Zapravo ovdej se radi više o iskustvu. Lav ili radi ili ne radi. To je uvijek problem kod ovog znaka jer kada misli da može nešto da prođe polovično, obično njegovo stanje se pogorša. Ne ulažite još u velike poslove, projekte jer nije vrijeme. Mogli bi da se posvetite poslu koji je povezan sa nekretninama.

Ljubav: Dobar period za slobodnog lava koji ima priliku da upozna jednu škorpiju petak na subotu. Lav u braku može da bude zadovoljan životom koji vodi.

Zdravlje: Obratite pažnju na išijas.

Djevica

Posao: Vaš vladar merkur koji je ipak pravio stagnaciju na mnogim poljima, posebno u radu  saradnji sa drugima. Morate da se okrenete dobrim poslovnim kontaktima posebno saradnji sa vodenim znakovima koji vam odgovaraju po senzibilitetu, jer su intuitivni i mogu da doprinesu vašem napretku i samom poslovanju.

Ljubav: Ostavite sada po strani problem sa partnerom. Niste negdje skoncentrisani da možete da se nosite sa raznim prepirkama ili bezveznim razgovorima koji vas umno umaraju.

Zdravlje: Sasvim dobro.

Vaga

Posao: Vizije vam nisu naklonjene. Kao da se osjećate bezvoljno, malodušno. Kao da niste ona stara vesela vaga koja podiže sve oko sebe. To je alarm, morate nešto da mijenjate. Niste dugo osjetili promijenu koja vam je potrebna. Da li ćete biti spremni da pokrenete sada, sami odlučite, ali nikako da padnete pod sugestiju drugih.

Ljubav: Koliko ste raspoloženi sami znate kada je ljubav i emocija na redu. Svakako da nećete propustiti nekoliko dobrih zabava u gradu, a da li ćete biti u centru pažnje, to bi bilo odlično jer se tako najbolje osjećate.

Zdravlje: Obratite pažnju na raspoloženje.

Škorpija

Posao: Prvi dio sedmice daje otežanje na polju realizacije novca. Imate saradnika jarac ili rak koji bi bili od pomoći da uradite nešto konstruktivno. Drugi dio nedjelje veoma dinamičan. Pregovori u vezi novca, posla, objekta, radnog prostora, ulaganja….Svijesni ste svoje moći, tako da možete da računate na dobar poslovni dobitak.

Ljubav: Ako ste slobodni ubrzo ćete se vezati za nekoga ko nije slobodan. Prija vam tajna veza. Pronalazite neki smisao u skrivanju, to vas čini još strasnijim. Škorpija u braku ima više obaveza na poslu nego u kući.

Zdravlje: Više čuvajte sebe.

Strijelac

Posao: Osjećate veliku odgovornost prema svojoj okolini. To vas pomalo opterećuje jer ste emotivno nestabilni da sada o tome razmišljate. Volite provjerene projekte koji mogu da vas pokrenu i doprinesu da se osjećate bolje, stabilnije i nekako da imate novac pri sebi kada treba. Mislite uvijek na sebe i svoja zadovoljstva, pa nećete da razikujete posao koji vam ionako sad nije toliko bitan. Već imate druge planove gdje možete biti opušteniji u svojoj zaradi.

Ljubav: Strijelac u braku nema neku razmijenu strasti i emocija. Kao da se osjećate samodovoljno, pa čak i u ljubavnom odnosu sa osobom pored vas.

Zdravlje: Povišen šećer u krvi.

Jarac

Posao: Potrebna vam je alternativna zarada. Morate da se organizujete sami ili da tražite saradnju od vodolije koja će vas sigurno uputiti u takve poslove koje bude unutrašnje biće. Čak iako psihički klonete, bit će to uspjeh za vas, jer će vas takav posao podići iz dosade i samoće.

Ljubav: Na emotivnom polju, mogli biste da se više posvetite ljubavnoj vezi sa jednom vagom. Vi se jako dobro poznajete, a privlačnost je velika. Problem je što vaga voli udvaranje, pažnju, stalno okruženje, dok ste vi ponekad lijeni za takvu vrstu udvaranja. Jarac u braku mora da obrati pažnju na kuću, stan, dom u kome živi jer može imati izvjesnih problema sa pravne strane.

Zdravlje: Dobro.

Vodolija

Posao: Vrijednost jedne vodolije, znanje, sposobnost su veći nego što mislite. Mnogi vas ponižavaju zato što nemaju tu snagu kao vi. Saradnja sa ribom, rakom, blizancima može biti od koristi. Vjerovatno ćete iziritirati nekog saradnika gdje može da dođe do rušenja poslovne saradnje. Nemate namijeru za tako nešto, ali ipak obratite pažnju na samu komunkaciju.

Ljubav: Emotivno ste na dobitku. Imate sjajnu vezu koja je sve bolja i bolja iz dana u dan, sreća vas nekako prati kroz sve šta se dešava oko vas.

Zdravlje: Imate manju napetost.

Ribe

Posao: Morate da se odlučite kako biste nastavili saradnju sa jednim bikom koji prilično voli da drži sve u svojim rukama. Imate tešku situaciju odluke ali prihvatite dobre stvari te saradnje. Bik je stabilan, zna sa novcem, ima strpljenje koje vama zaista ponekad previše nedostaje. Ribe znaju da budu ponekad vrlo čudne, iako ste blagi, znate da se pretvorite u nepodnošljivu osobu koja stalno nešto zahtjeva.

Ljubav: Tako je ponekad i u ljubavi. Ako ste slobodni prepustite se emociji, ako ste u braku onda očekujete partnera koji će se žrtvovati za vaše ideje.

Zdravlje: Mogući problemi sa tiroidnom žlijezdom, piše portal Luftika.

NEMA KOMENTARA