Horoskop za danas: Ovnovi čuvajte se flerta, Škorpije očekuje lijep period

Radiosarajevo.ba
Horoskop za danas: Ovnovi čuvajte se flerta, Škorpije očekuje lijep period
Foto: Pixabay / Ilastracija / Horoskop

Horoskop za nedjelju donosi velike promjene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. 

Ovan

Očekuje vas period u kojem ćete biti opterećeni tuđim problemima. Ne možete sve tuđe odgovornosti da preuzmete na sebe. Na polju ljubavi je moguć flert kroz prijateljstvo. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su veći problemi sa nervima, kao i tegobe koje se tiču kičme i kostiju. Povedite računa o svojim leđima.

Bik

Na polju ljubavi vam dolazi faza u kojoj ćete biti okrenuti pozitivnim dešavanjima sa osobom koja vam se dopada. Kada je u pitanju posao, sve ide po planu i zadovoljni ste. Na polju zdravlja vam je naglašen povoljan period u kojem generalno nećete imat većih problema, zadovoljni ste sobom i svojom formom.

Blizanci

Očekuje vas period u kojem ćete imati podršku iz daleka ili ćete dobiti dobru ideju za neku saradnju sa inostranstvom. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza koja vam donosi susret sa novom osobom. Na polju zdravlja treba da izbjegavate bilo kakve poroke i da se čuvate ako ste skloni alkoholu.

Rak

Ova sedmica bi mogla da vam bude prilično teška. Na poslovnom polju dosta toga ne ide onako kako ste planirali. U ljubavi imate probleme sa voljenom osobom zbog stvari iz prošlosti. Ljubomora vas opsjeda. Na polju zdravlja ste skloni tegobama sa kičmom, ali i sa urogenitalnim traktom.

Lav

Moguće je da vaša očekivanja neće biti ispunjena kada je u pitanju odnos koji imate sa voljenom osobom. Dolazi do zahlađenja u vašoj vezi. Očekuje vas period u kojem ćete na poslu teško donositi samostalne odluke. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas period u kojem biste trebali da se javite ljekaru.

Djevica

Možete da očekujete veliki obim poslovnih obaveza tokom ove sedmice. Na polju ljubavi vam postaje dosadno, stanje stvari dolazi do monotonije i to vam se ne dopada. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati manje tegobe zbog pada imuniteta. Povećajte unos vitamina.

Vaga

Na polju posla vam dolazi povoljna faza u kojoj ćete imati dosta vremena za odmor. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza u kojoj ćete biti zadovoljni svojom ozbiljnom vezom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem biste trebali da povedete računa o srčanim smetnjama kojima ste skloni.

Škorpija

Na polju posla vas očekuje povoljan period da se pozabavite ličnim planovima, privatnim ili porodičnim poslom. Faza stabilizacije vam dolazi i na polju ljubavi. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su i problemi sa probavom, varenjem, usporenim radom metabolizma, pa povedite računa.

Strijelac

Na polju posla vas očekuje period u kojem biste mogli da imate pozitivne dogovore i nove razgovore koji vode do dobrih zaključaka. Na polju ljubavi vam dolazi povoljna faza za nova poznanstva. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji vam može donijeti česte probleme sa alergijama.

Jarac

Na polju posla vam dolazi povoljan period da jasnije vidite dešavanja oko vas. Nisu svačije namere dobre i iskrene. Na polju ljubavi vam dolazi susret sa osobom iz vaše prošlosti. Kada je u pitanju zdravlje možete da budete skloni problemima koji su vezani za glavobolju, oči i probleme sa vidom.

Vodolija

Očekuje vas period koji vam donosi neke teške i važne odluke. Na polju ljubavi vam nije lako da se pomirite sa razočarenjima iz prošlosti. Kada je u pitanju zdravlje, nepovoljan je period naglašen. Mogli biste da budete veoma osjetljivi u narednoj fazi. Povedite više računa o svom zdravlju i idite redovno kod ljekara.

Ribe

Očekuje vas period u kojem ćete na poslovnom polju imati veće dileme i nedoumice koje ne možete sasvim lako da riješite. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas razočarenje u vezi partnera. Na polju zdravlja vam dolazi period u kojem ćete imati sklonost ka problemima sa cirkulacijom i krvnim sudovima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije