Schnitzel Sandwich Deluxe

Radiosarajevo.ba
Schnitzel Sandwich Deluxe


Bečki odrezak, jedan od najpopularnijih specijaliteta bečke kuhinje postao je omiljeno jelo i izvan granica Austrije. Kompanija VIVA je svoju ponudu sendviča dopunila sa Schnitzel Sandwich Deluxe sendvičem.

VIVA svijet užitaka izbacio je na tržište sendvič koji je varijacija austrijskog nacionalnog jela, poslužen u hrskavom pecivu, novi Schnitzel Sandwich Deluxe predstavlja kozmopolitski zalogaj sa pilećim filetima, hrskavim kriškama crvene paprike i delikatesnim umakom od meda i senfa.

Bečka kuhinja kombinirana je s najvećim standardima kvalitete: pileća prsa umočena su u brašno, krušne mrvice i jaja te prepržena u poznati bečki odrezak, hrskavu dvorsku poslasticu.

Novi Schnitzel Sandwich Deluxe sadrži specijalnu kombinaciju sastojaka među kojima se ističu orijentalni začini poput indijskog currya.

Nakon mediteranskog Pollo i Pesto sendviča napravljenog od piletine, svježeg paradajza i umaka od bosiljka, te Fan sendviča sa hrskavim kruhom od maslima, pršutom, mozzarellom, paradajzom i kremastim sirom, novi Schnitzel Sandwich Deluxe zaokružuje ponudu VIVA svijeta užitaka. Sendviči se svježe pripremaju nekoliko puta dnevno za posjetitelje koji su u pokretu, te mogu biti posluženi u "to go" varijanti u "car-friendly" pakovanju, a kod nas se mogu kupiti na OMV-ovim benzinskim servisima.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije