Sanjali ste usne? Pogledajte što bi to moglo značiti

0
Radiosarajevo.ba
Sanjali ste usne? Pogledajte što bi to moglo značiti
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Usne u snovima simboliziraju senzualnost, strast, ljubav i romantiku. Odnose se na komunikaciju i poruke koje pokušavate prenijeti.

Razmislite o detaljima sna s usnama kako biste dobili što tačnije tumačenje.

Krvave usne u snu odnosi se na razdoblje izgubljene ljubavi. Niste u stanju na učinkovit način prenijeti svoju poruku ljubavi drugima. Pazite na slomljena srca zbog pogrešno protumačenih ljubavnih poruka.

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Poljubac u usne znači da ćete imati vrlo blisku i osobnu komunikaciju s drugima. Stvarate vezu na duhovnoj i intelektualnoj razini.

Gristi usne znači da ćete biti cijenjeni zbog toleriranja nečega ili nekoga.

Porezati usne upozorenje je da će vaš prijedlog ili zahtjevi biti odbačeni. Uskoro ćete se suočiti s vrlo neugodnim susretima. Možda će vas netko odbiti, pa čak i ušutkati u daljnjem izražavanju vaših stavova.

Tanke ili male usne ukazuju na to da ćete imati problema s uvjeravanjem nekoga. Drugi vas ne shvaćaju ozbiljno i nećete moći doći do izražaja.

Velike, pune usne ukazuju na ravnotežu i obilje. Imat ćete snažne osjećaje izgrađene na uzajamnom poštovanju.

Ispucale usne znače da biste trebali paziti na negativnost oko vas. Možda previše pričate ili pokušavate voditi računa o tuđem poslu, zaboravljajući pritom na brigu o vlastitoj dobrobiti. Razmislite o dobrom mentalnom odmoru prije nego što počnete iznova.

Suhe, dehidrirane usne u snu upozorenje su da ste na rubu emocionalnog stresa. Potrebna vam je emocionalna rekuperacija. Budite oprezni kada govorite stvari koje ne namjeravate raditi pod prisilom.

Crne usne ukazuju na to da ste odlučili šutjeti. Odbijate reći nešto o određenoj situaciji.

Crvene usne u snu predviđaju da će vam u život ući ljubavnik. Ustajala romantika ponovno će procvjetati.

Ružičaste usne ukazuju na senzualnost i seksualnu privlačnost. Imat ćete slatku ljubavnu i intimnu komunikaciju sa svojom partnerom.

Ljubičaste usne u snu upozoravaju da ćete imati problema s uvjeravanjem nekoga. Možda ćete morati potrošiti nešto novca ili ponuditi neku vrstu mita kako biste napredovali.

Bijele usne u snu simboliziraju gubitak i neugodne obiteljske odnose. Čuvajte se nevolja koje vode do hladnih emocija.

Zelene usne znače da biste mogli izdati nekoga zbog vlastitog interesa. Možda ćete govoriti otrovne laži da biste dobili ono što želite.

Narančaste usne u snu predstavljaju poziv i iskušenje. Uskoro ćete preuzeti nešto egzotično, novo i zanimljivo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije