Zanimljivo / Samo žele razumijevanje: Ovo su najosjetljiviji znakovi zodijaka

14. 01. 2020. u 09:21:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 6

Oni se najčešće osjećaju neshvaćeno i kao da ih nitko ne cijeni dovoljno. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su osjećajne i emocije često vode glavnu riječ u njihovim životima.

Kako piše Your Tango, ova tri znaka zodijaka slove za najveće emotivce:

Rak

Rakovi se osjećaju potpuno neshvaćenima. Najčešće misle da ih ne shvaćaju bliske osobe za koje oni čine mnogo, a ne dobivaju jednako zauzvrat. To ih vrlo rastužuje pa često mijenjaju društva ne bi li pronašli zamjenu za ono što nisu dobili od porodice ili partnera.

Ribe

Ribe baš sve shvaćaju lično. Čak i ako ste rekli nešto što uopće nije upućeno njima, Ribe će pronaći način da to povežu sa sobom i rastuže se ili razljute. One su nepopravljivi sanjari koji iz dana u dan zamišljaju poprilično nerealne situacije za koje ne pronalaze način ostvarivanja, što ih baca u još veći očaj.

Jarac

Jarčevi smatraju da njih ne razumije niko na svijetu. Često pate od kompleksa manje vrijednosti, ali svoje emocije, za razliku od Rakova i Riba, ne pokazuju pred drugima. Ipak, kada se dogodi neka situacija koja ih izbaci iz takta, sve nakupljene emocije izaći će na površinu i mnoge potpuno šokirati.

NEMA KOMENTARA