! / Pun mjesec utjecat će na sudbinu ova tri znaka: Čeka vas unutrašnja borba

23. 10. 2021. u 20:35:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Pun Mjesec u znaku Ovna od 20. oktobra osvaja našu energiju i sudbinu – moguće je da ćemo u zraku osjetiti pasivnu agresiju. U nama će se boriti agresija i želja za mirom. Ovo je razdoblje u mjesecu kada smo izrazito impulsivni.

Moramo se suočiti s određenim strahovima kako bismo ih osvijestili i oslobodili se tog tereta.

Astrolozi ističu da će puni Mjesec imati najveći utjecaj na sljedeća tri horoskopska znaka i da će se njihova sudbina najviše promijeniti:

Ovan

Ovnovi, ovih dana vas čeka adrenalinska vožnja. Pun mjesec može ozbiljno utjecati na vašu samosvijest, pa je moguće da ćemo se suočiti s nekim izazovima i frustracijama. Morat ćete usporiti i prihvatiti neke kompromise, tek tada ćete moći napredovati.

Sada učite kako biti strpljiv – u ovom trenutku kao da vam život blokira slobodnu volju i dovodi vas u situacije koje ne želite. Međutim, postoji važna lekcija koju treba naučiti. Šta je to što vas muči, suočite se s tim i odbacite. Uklonite napetost kroz sport, hodanje ili pisanje.

Vaga

Pun mjesec potiče Vage da prepoznaju probleme s kojima se suočavaju na polju ljubavi i partnerstva. Bit će potrebno povezati vlastite unutarnje sukobe s vanjskim problemima. Iako ste izrazito diplomatska osoba i ne želite stvarati sukobe i nemire, pun mjesec će vas ipak moći navesti na to s namjerom da ga uzmete za sebe. Sada probleme izvlačite pod tepih i želite ih riješiti.

Ovo je dobar način, jer da ih još uvijek skrivate, samo bi se gomilale. Oni koji prođu ovaj test bit će još bliži i fokusiraniji jedni na druge, piše Story.hr.

Jarac

Kako biste smanjili negativan utjecaj punog mjeseca, važno je uspostaviti ravnotežu između ljubavi i posla. Možda ćete se tokom ovog punog mjeseca osjećati nekako zaglavljeni, čeka vas unutrašnja borba želja, potreba i ambicija. Pokušajte slušati glas srca koji vam govori – ljubav u vama je najvrijednija.

Odvojite malo više vremena za sebe, ostanite u tišini, opustite se i sredite svoje misli. Iako suočavanje sa sobom u fazi punog Mjeseca u Ovnu može biti napeto, nakon razgovora sa samim sobom mnoge stvari mogu vam postati jasnije.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA