Pun Mjesec neće imati utjecaj na ova četiri znaka horoskopa

Radiosarajevo.ba
Pun Mjesec neće imati utjecaj na ova četiri znaka horoskopa
Foto: EPA-EFE / Supermjesec diljem svijeta

Pun Mjesec na sve se znake horoskopa utiče na određeni način, pa se obično suočavaju sa teškim vremenima. Ovog puta, "cvjetni pun Mesec" neće forsirati sljedeća četiri horoskopska znaka.

Pun Mjesec se ovaj put odvija u vodenom znaku Škorpije, i fokusira se na izgradnju intimnosti i autentičnosti u našim životima, a posebno u međuljudskim odnosima. Dat će nam priliku da se približimo drugima, da ojačamo uzajamne odnose, ali prvo počevši od nas samih, piše Telegraf.

Pun Mjesec će na sljedeće znakove horoskopa imati manje utjecaja:

Vaga

Pun mjesec maja će "osvijetliti" pojedine stvari i pomoći će vam da vidite vrijednost svojih odnosa, svog rada i sebe. Zablistat ćete se sa ljudima iz okoline i prepustit ćete se čulnim zadovoljstvima koja vas okružuju. Moći ćete da upravljate bilo kojim problemom koji se pojavi. Osjećat ćete se prizemnije i stabilnije od drugih.

Strijelac

Pun Mjesec uglavnom izaziva haos, ali stvari će biti mirne za Strijelce. Energija Škorpije će vas odvesti na unutrašnje putovanje koje će vas namamiti da samostalno provedete kvalitetno vrijeme otkrivajući pejzaže unutrašnjeg svijeta. Poklonit ćete sebi radost njege. Neka vas vodi u pravcu u kojem vaš duh želi da ide i uživajte u trenutku prosvjetljenja.

Supermjesec diljem svijeta - undefined

Foto: EPA-EFE: Supermjesec diljem svijeta

Jarac

Radnje koje se odnose na društvenost i lične ciljeve aktiviraju se u vašem okruženju. Iskusit ćete radost transformacije, ali nećete patiti na emotivnoj osnovi. Vjerovatno ćete zaraditi novac za investiciju koju već izvjesno vrijeme planirate. Ako radite na nečemu profesionalno, društveno ili lično, cvjetni pun Mjesec će vam dati kosmičku energiju koja će ojačati vaš "projekat".

Ribe

Ovo će biti u potpunosti duhovni pun Mjesec za vas, a usmjerena energija će odnijeti svakodnevne probleme i smestit će vas u vedrije raspoloženje. Na nebu struji mnogo podrške koja će ojačati vašu intuiciju. Suočit ćete se sa određenim izazovima i ličnim problemima, ali osjećat ćete se sjedinjeni sa univerzumom i sposobni da prevaziđete bilo koju dramu i uvidite širu sliku. Stižu pozitivne promjene.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije