Prirodan recept: Gušće i duže trepavice za sedam dana!

Radiosarajevo.ba
Prirodan recept: Gušće i duže trepavice za sedam dana!
Ako ste i vi vlasnica kratkih i rijetkih trepavica i to vam jako ide na živce jer vam svaki look izgleda nedovršeno, tu je spasonosno rješenje.

Kombinacija ricinusova, kokosova i ulja s vitaminom E učinit će vaše trepavice dužima, gušćima i ljepšima u samo sedam dana.

Ricinusovo ulje od davnina je poznato kao odličan sastojak za rast kose, trepavica, a kokosovo pomaže da trepavice pravilno rastu, dok vitamin E hrani trepavice i čini ih gušćima.Ulja možete kupiti u svakoj drogeriji ili trgovini s prirodnim proizvodima, a nećete potrošiti bogastvo.

Za ovaj prirodan recept dovoljno je pomiješati nekoliko kapi svakog ulja te mješavinu držati u staklenoj bočici, po mogućnosti od tamnog stakla.

Nakon što ste navečer očistili lice, umočite štapić za uši u uljnu mješavinu i prođite po korijenu trepavica nekoliko puta. Pazite da ulje ne dođe u oko kako ga ne bi iziritiralo.

Budite uporni i već za tjedan dana možete očekivati promjenu, a za mjesec dana potpuno nove trepavice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije