Posljednji mlad Mjesec u ovoj godini: Za četiri znaka stižu lijepe promjene

0
Radiosarajevo.ba
Posljednji mlad Mjesec u ovoj godini: Za četiri znaka stižu lijepe promjene
FOTO: Pixabay / Ilustracija

Mlad Mjesec u Strijelcu 14.12. je posljednji mlad Mjesec u 2020. godini, ali to što je posljednji, ne znači da vam neće donijeti blistavu budućnost.

Ova snažna lunarna energija događa se istovremeno kad i pomrčina Sunca pa nas očekuju stresne situacije, dodatne napetosti i čudni putevi.

Ipak, usprkos svim negativnim situacijama, uspjet ćemo zadržati pozitivan stav.

Evo na koja 4 znaka će mlad Mjesec i pomrčina Sunca imati najjači utjecaj:

Blizanci

Očekuju vas konflikti i dramatične situacije u ljubavi. Na polju romantike nešto će se zauvijek okončati,a istovremeno nešto novo može otpočeti.

Oni koji su u vezi trebaju zaviriti ispod drame i napetosti i otkriti da je ova situacija samo prilika da steknu nove vidike u ljubavi i raščiste stare dugove u odnosu s partnerom.

Sada je pravi trenutak za iskren razgovor o svim izazovima. To će vam donijeti raspoloženje.

Djevica

Mlad Mjesec vam pomaže da zacijelite emotivne rane iz prošlosti. Najbolje za sebe moći ćete učiniti ako izađete iz zone komfora i ponekad prijeđete granicu zbog višeg dobra. Pomrčina Sunca najviše će utjecati na polje vaše obitelji.

Moguće je da će vam se vratiti neka stara negativna, čak i potisnuta sjećanja. Bit ćete spremni pomiriti neke članove svoje obitelji, oprostiti, ali i zatražiti oproštaj.

Pravu radost donosi vam to što ste ključ mira odlučili staviti u bravu svog života. Kada jednom ta vrata otključate, očekuju vas predivne stvari, piše lovesensa.

Strijelac

Mlad Mjesec je pozicioniran u vašem znaku Zodijaka. Moguće je da ćete doživjeti manju krizu identiteta i postavljat ćete sebi pitanja na koja nećete moći lako odgovoriti.

Već odavno žudite za promjenama, a sada je prilika da osjetite što znači prava ljepota avanture.

Vaš znak kroz život vodi sloboda. Zato je važno da izađete izvan granica, probate neke nove stvari i ispunite sebi stare avanturističke težnje.

Ribe

Pomrčina Sunca najviše će utjecati na vaše polje karijere. Dolazi do značajnih promjena na profesionalnom planu. Moguće su nove prilike za posao, kao i profesionalni susreti koji bi mogli unaprijediti vašu karijeru.

Iako se uslijed nastalih promjena možete osjećati pomalo nervozno, iskoristite priliku da pokažete svoje sposobnosti i ostvarite nešto veliko.

Što god da se dogodi i koliko god situacije bile nepovoljne, budite uvjereni da će se dobar put otvoriti pred vašim znakom Zodijaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije