Poliklinika BIOHEM nudi mnoštvo pogodnosti povodom početka rada

Promotivni tekst
Poliklinika BIOHEM nudi mnoštvo pogodnosti povodom početka rada
Promotivni tekst / Poliklinika BIOHEM
Poliklinika BIOHEM je novost na bh. tržištu, a koncipirana je tako da zadovolji pristupačnost korisnicima, zahvaljujući svojim punktovima.

"Naš tim čini visokoprofiliran kadar, eminentni stručnjaci u svojim oblastima. Vama na raspolaganju su i 2 laboratorije koje vode magistri laboratorijske tehnologije sa svojim timom, ljekar specijalista mikrobiologije i parazitologije sa svojim timom, te genetičar sa svojim timom. U našim laboratorijama možete uraditi svu laboratorijsku dijagnostiku, koju stalno proširujemo prateći najnovija dostignuća u ovoj oblasti", kažu iz Poliklinike BIOHEM.

Polikliniku Biohem za sve buduće korisnike nudi vađenje ljekarskog uvjerenja za vozače i posao po cijeni od 30 KM, kao i mnoštvo drugih pogodnosti povodom početka rada.

Pored ovoga, poliklinika BIOHEM izdvaja: sistematske i periodične preglede po pristupačnoj cijeni, kao i test intolerancije na hranu gratis za svakog pacijenta koji uradi neki od laboratorijskih nalaza ili obavi neki pregled u jednoj od ordinacija (oftalmološki kabinet, neuropsihijatar, internista, psiholog, medicina rada) u naredna tri mjeseca.

"Radimo po svim pravilima Dobre prakse i tu smo da udovoljimo svim Vašim zdravstvenim potrebama, od prevencije do liječenja. Adresa na kojoj možete pronaći polikliniku jeste Antuna Branka Šimića br. 6. u Sarajevu", poručuju iz poliklinike BIOHEM.

Ostale informacije:

Tel./Fax: 033/658 – 865
GSM: 061/452-405
biohem@yahoo.com
www.biohem.ba

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije