Pogledajte dva najjača dječaka na svijetu (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Pogledajte dva najjača dječaka na svijetu (VIDEO)

Dva mala Rumuna najjači su dječaci na svijetu, ali kontroverze vezane za njihovo spartansko vaspitanje podijelile su svjetsku javnost.

Dva dječaka Guliano i Claudio Stroe osvajaju svijet svojom snagom i vještinom na spravama, koje su ušle u Guinnessovu knjigu rekorda.

Već nekoliko godina, najpoznatiji rumunski dječaci braća Stroe, koji su i ujedno najjači dječaci na svijetu privlače pažnju javnosti.

Dok mnogima, želja njihovog oca Guliana, da oni budu daleko najjači zadivljuje, drugima njegova ambicija i nesvakidašnje vaspitanje djece liči na sadizam.

Guliano i Claudio Stroe pod budnim okom oca nastavljaju da osvajaju svijet svojim čudesnim akrobacijama i malim istreniranim tijelima, a da se radi o nečemu zaista fascinantnom najbolje oslikava rekord upisan u Guinnissovu knjigu koji drži upravo mali Guliano, koji slovi za najjačeg petogodišnjaka na svijetu.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije