Podravka i Radiosarajevo.ba vas ponovo daruju: Zašto baš vi trebate dobiti Gift Box "Čokolino dark"?

0
Radiosarajevo.ba
Podravka i Radiosarajevo.ba vas ponovo daruju: Zašto baš vi trebate dobiti Gift Box "Čokolino dark"?
Foto: Radiosarajevo.ba / Čokolino dark

Čokolino, namirnica koja u mnogima od nas budi najljepša sjećanja na djetinjstvo i uživanje uz čokoladni obrok, odnedavno ima novu verziju koja oduševljava svojim sastavom.

Podravkin "Čokolino dark" namijenjen je svima koji se ne odriču uživanja u slatkom, ali biraju najkvalitetnije sastojke. Sačinjen od cjelovite žitarice zobi, zaslađen zdravim datulama i obogaćen tamnom čokoladom, "Čokolino dark" je slasni doručak ili užina koju možemo jesti bez griže savjesti jer čini dobro našem organizmu.

Ova poslastica je izvor proteina koji su neophodni u rastu i održavanju mišićne mase, a jedan obrok sadrži čak 13 grama. Cjelovite žitarice zobi bogate su vlaknima koja se zbog svog složenog sastava postepeno razgrađuju otpuštajući glukozu u krv i na taj način produžavaju osjećaj sitosti i duže daju energiju. "Čokolino dark" je izvor magnezija koji doprinosi normalnoj funkciji mišića i normalnom metabolizmu energije. Bogat je vitaminima B skupine i vitaminom C i sadrži slatkoću datula koje su savršena i zdrava alternativa običnom šećeru. Uz sve navedeno, tu je i nenadmašni okus tamne čokolade i kakao koji štiti organizam od stresa i doprinosi osjećaju sreće.

"Čokolino dark" pravi se u trenu, a može se pripremiti uz bilo koju vrstu mlijeka, uključujući i biljne alternative kao što je Podravkino Zobeno mlijeko. Tako napravljen obrok sadrži tek nešto više od 300 kalorija.

Osvojite Čokolino Dark Gift Box

Podravka i Radiosarajevo.ba i ove sedmice nagrađuju čitatelje portala poklon paketima koji sadrže veliko pakovanje "Čokolino darka" i litar zobenog mlijeka.

Ovaj slatki paket možete dobiti uz malo sreće i kreativnosti: U prostor za komentare na Facebook stranici ispod linka ovog teksta napišite zašto baš vaše ime treba da se nađe na listi dobitnika. 
Komentare možete ostaviti do 20:00h.

Pobjednike ćemo izabrati slučajnim odabirom, a informaciju o najsretnijim čitateljima objavit ćemo večeras, u Facebook komentaru na ovaj tekst.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije