Plaćajte Visa karticama UniCredit banke i putujte u Dubai

Radiosarajevo.ba
Plaćajte Visa karticama UniCredit banke i putujte u Dubai



UniCredit Bank je u saradnji sa Visa Int. pokrenula nagradnu igru pod nazivom Plaćajte Visa karticama UniCredit Bank i osvojite nagradno putovanje u oazu pustinje Dubai za sve fizičke osobe - korisnike Visa Electron, Visa Classic, Visa revolving i Zlatne Visa kartice UniCredit Bank.

Nagradna igra traje u periodu od 01.04.2013. do 31.05.2013. godine u Federaciji Bosne i Hercegovine, te od 01.04.2013. do 30.04.2013. u Republici Srpskoj.

Atraktivna glavna nagrada uključuje putovanje za dvije osobe u pustinjsku oazu Dubai, avionski prijevoz, hotelski smještaj (6 noći, 7 dana), te dnevni iznos za trošenje na Visa potrošačkoj kartici.

Svi oni koji ne budu nagrađeni atraktivnim putovanjem, uz malo sreće, mogu osvojiti jednu od 40 dodatnih vrijednih nagrada koje su obezbijedili ekskluzivni partneri nagradne igre: CM Cosmetic MarketTuš supermarket i JYSK , maloprodajni lanac opreme za dom. U pitanju su sljedeće nagrade: 100,00 KM na Visa potrošačkoj kartici UniCredit Bank i poklon paketi u vrijednosti od 50,00 KM.


Za svako plaćanje VISA karticama UniCredit Bank, u periodu trajanja promocije (01.04.2013.-31.05.2013.), osigurani su popusti na cjelokupan prodajni asortiman ekskluzivnih partnera: CM Cosmetic Market (popust od 10%), Tuš supermarket (popust od 5%) i JYSK, maloprodajni lanac opreme za dom (popust od 10%). Popusti se ne odnose na artikle Tuš-a i JYSK-a koji su već na akciji.

Pravo na nagradu ostvaruje korisnik kartice koji u periodu trajanja nagradne igre, korištenjem Visa kartice UniCredit Bank, obavi minimalno jednu transakciju kupovine u iznosu jednakom ili većem od 10,00 KM, na bilo kojem prodajnom mjestu u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu.

Nakon svake učinjene transakcije, korisnik kartice ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika. Svakom dodatnom transakcijom kupovine, povećava se šansa za dobitak nagrade.

Izvlačenje dobitnika će se održati 07. juna 2013., a podaci o dobitnicima bit će objavljeni u dnevnim novinama i na web stranici Banke u roku od 15 dana od dana izvlačenja. 

U toku trajanja nagradne igre, Banka će također pokrenuti aplikaciju na svojoj zvaničnoj Facebook fan stranici, u okviru koje će svi fanovi biti pozvani da pošalju svoje autorske fotografije. Najkreativnije će biti odabrane za online glasanje, a fanovi će imati priliku svake sedmice odabrati najbolju, koja će biti nagrađena digitalnim okvirom za slike.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije