Pandemija i moda: Zašto su trenirke najtrendi komad sezone

0
Radiosarajevo.ba
Pandemija i moda: Zašto su trenirke najtrendi komad sezone
Foto: Instagram / Svjetske zvijezde rado ih nose

Trenirka više nije rezervirana samo za vikende. Znaju to dobro svjetske trendseterice pa je Victoria Beckham ili pripadnice klana Kardashian-Jenner, nose i na fitnes i za izlazak. A kad mogu one, zašto ne biste i vi?

"Trenirka se nametnula kao trend sezone između ostalog i zbog situacije u kojoj smo se našli svi ove godine gdje puno više ljudi puno više vremena provodi kod kuće i radi kod kuće. Nosili smo ono što nam je bilo prvo nadohvat ruke što nam je bilo najudobnije i kako su mjere popuštale onda smo u tim trenirkama počeli izlaziti van i tako su trenirke dospjele i na modne piste i u editorijale u kolekcije dizajnera", objasnili su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica iz modnog brenda Elfs, piše dnevnik.hr

Načina za nošenje je zaista mnogo.

"Najbitnije je da si u trendu i da si moderan. Nitko ne može reći gle šeta u trenirci, to je sad moderno", izjavio Aleksandar.

Možete je kombinirati uobičajeno, uz tenisice ili možda uz kaput i čizme pa sve do nekih varijanti rezerviranih samo za hrabre.

"Ma trenirka na sve iznenađujuće dobro izgleda, to je komad koji je možda i podcijenjen, a u nekim situacijama će neki reći i precijenjen", zaključio je.

"Mislim da smo se nekad prije znali rugati s tim štikle na trenirku, a u današnje vrijeme to smatramo nekakvim duhovitim pristupom modi i odijevanju. Mislim da nemamo više predrasuda", zaključio je Ivan.

Boje su nježne, gotovo pastelne. Posebno Osobito chic izgledaju trenirke od pliša.

"Pamučne felpe koje su ove sezone dosta u trendu apsolutno su više pidžamaste. Dok ove plišane definitivno izgledaju otmjenije i atraktivnije", kaže nam Ivan.

Naravno, trend je uz djevojke osvojio i jači spol.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije