Astrolozi poručuju: Ovo proljeće donosi sreću i bogatstvo za 3 horoskopska znaka

0
Radioasarajevo.ba
Astrolozi poručuju: Ovo proljeće donosi sreću i bogatstvo za 3 horoskopska znaka
Radioasarajevo.ba / Astrološki kalendar / Ilustracija

Znakovi rođeni u ova tri horoskopska znaka s proljećem kreću u nove pobjede i mogu se smatrati pravim sretnicima.

Blizanci

Za Blizance će se sve kretati oko ljubavi, emocija, davanja i primanja... Drugim riječima, Blizancima dolazi povoljnije ljubavno razdoblje. Umjesto da većinu vremena provode u poslovnim obvezama i predvidljivoj svakodnevici, Blizanci će svoje vrijeme težiti uložiti u romantična bavljenja. Za slobodne pripadnike ovog znaka krasit će velika ljubav, dok će se veze onih zauzetih podići na višu razinu. 

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Strijelac

Osim što ih redovno prati nevjerovatna sreća, Strijelci će ovo proljeće imati puno energije i osjećat će se bolje nego ikad prije. To znači da je došlo pravo vrijeme da sve sumnje, strahove i tjeskobe ostavite po strani i da krenete u nove pobjede. Bilo da je riječ o ljubavnom ili poslovnom polju, osobe rođene u znaku Strijelca očekuje veliki uspjeh i napredak.

Jarac

Što se tiče karijere, Jarac će biti nezaustavljiv tokom cijele godine, a njegove poslovne sposobnosti doći će do izražaja će početkom maja. Planetarne energije u potpunosti su koncentrirane na ostvarenje ciljeva ovog znaka, pa se očekuje veliki procvat na poslovnom planu. Pored poslovnog uspjeha, Jarce očekuje i zabavno razdoblje. Ovo proljeće Jarčevima donosi bogat društveni život s puno dobrih provoda i zanimljivih druženja, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije