Ovo je najveći manipulator u horoskopu

Radiosarajevo.ba
Ovo je najveći manipulator u horoskopu
Arhiv / Ilustracija
Iako svaki znak u horoskopu ima mane i osobine zbog kojih ih ne volimo i teško s njima izlazimo na kraj, ipak imamo pobjednika!

Možda ste slušali kako su Škorpije najopasnije ilii da su Blizanci dvolični, a Lavovi opterećeni svojim egom, ali ovaj horoskopski znak je najnepodnošljiviji.

U pitanju su Djevice.

Hladni, lukavi, proračunati manipulatori koji će učiniti da mislite da ste im najvažnija osoba na svijetu, a onda će se okrenuti od vas i izdati vas na najgori mogući način. I u glavi i u srcu stalno kalkuliraju mislima i emocijama. Ako se ne uklapate u ono što im je cilj, držat će vas kraj sebe neko vrijeme dok vas ne iskoriste, a onda odbaciti i okrenuti se prilikama koje više obećavaju.

Perfidni lažljivci i kritičari svega što postoji, oni se ne svađaju i ne podižu ton, već vas cinizmom podbadaju tačno tamo gdje vas boli, jer su vas, naravno, prije toga izanalizirali i proučili.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije