Astrolozi tvrde: Ovo je najmudriji horoskopski znak

2
Radiosarajevo.ba
Astrolozi tvrde: Ovo je najmudriji horoskopski znak
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Njegove intelektualne sposobnosti, želja za znanjem i otkrivanjem čine ga najmudrijim horoskopskim znakom.

Iskren je, neukrotiv i pomalo egoističan. Riječ je o Vodoliji.

Vodolija je najpoznatiji po svojoj nezavisnosti te ga je teško ograničiti ili zaržati. Svaki pokušaj završit će bijegom jer za njega je neovisnost prirodna potreba i jedino se tako osjeća sretno.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Baš kao što žele biti okruženi vjernim prijateljima, pripadnici ovog znaka posvećuju se bliskim ljudima. Spremni su sve učiniti za njih pa očekujte da vam Vodolija nikada neće okrenuti leđa.

Važno je napomenuti da oni ništa ne traže zauzvrat, dovoljno je samo da budete pored njih te da im pokažete iskrenost i saosjećanje, piše Večernji.hr.

Vodolije su poznate po svojim izraženim komunikacijskim sposobnostima, ljudi obožavaju biti u njihovom prisustvu a s njima možete razgovarati o svim temama.

Sova
Foto: Pixabay.com: Sova

Ovaj znak traži mudrost i znanje , otvorenih je pogleda i otvoren i vrlo objektivan. Spreman je uvijek kazati istinu , bez obzira na to što će ona izazvati.

Vodolija kao znak prepun je kreativnih ideja, planova i uvijek prati svoj put. Intelektualna stimulacijamu je potrebna i privlače ga jaki partneri sa jasnim životnim ciljevima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije