Ovi modeli sunčanih naočala će se nositi ovog ljeta

Radiosarajevo.ba
Ovi modeli sunčanih naočala će se nositi ovog ljeta
Foto: Instagram / Ilustracija

Danas je međunarodni Dan sunčanih naočala koji se širom svijeta obilježava akcijama koje promiču važnost nošenja sunčanih naočala.

Koje su najbolje naočale za vaš oblik lica

Kako biste bili u trendu i vidjeli koje se naočale nose ove sezone, dovoljno je zaviriti na Instagram i vidjeti kako su ovog ljeta veliki hit sunčane naočale sa staklima u neobičnim bojama.

Nose se modeli pomalo čudnih oblika, od kockastih i heksagonalnih do srcolikih.

Retro modeli poput avijatičarskih i mačkastih još uvijek su u trendu, no ove godine stakla su im u neuobičajenim bojama.

A evo i koji su modeli pomalo na putu prema dolje: mikro, futurističke, okrugle i oversized naočale, tvrde upućeni, toliko su dominirale proteklom godinom da je na prvu jasno da su od prošle sezone.

 

Ako su vam još drage, brižljivo ih spremite i pričekajte da se vrate u modu (jer uopće nema sumnje da hoće) ili jednostavno zanemarite sve što ste pročitali i nosite naočale koje su vam prirasle srcu i koje vam dobro stoje. U svakom slučaju, ne izlazite iz kuće bez njih!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije