Šta se dešavalo na Jahorini: Tučnjavi prisustvovao kandidat za Predsjedništvo BiH?

0
Radiosarajevo.ba
Šta se dešavalo na Jahorini: Tučnjavi prisustvovao kandidat za Predsjedništvo BiH?
Arhiva/Ilustracija / MUP RS / Ilustracija

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina Nedeljko Elek prijavio je u nedjelju policiji da je napadnut u hotelu "Vučko", saznaje Srpskainfo.

Prema informacijama ovog portala, Eleka je između ostalog napao i Mladen Lučić odobornik DNS u Istočnoj Ilidži i Predrag Nešić, brat predsjednika DNS Nenada Nešića. U društvu sa njima bio je i Nenad Nešić, ali prema prvim informacijama, policija nije utvrdila da je on učestvovao u ovoj tuči.

Lučić je inače i jedan od vlasnika firme „Legend“ i brat ministra za ljudska prava i izbjeglice Miloša Lučića.

Norveški meteorolozi najavljuju radikalnu promjenu vremena u BiH: Od +18 do minusa za nekoliko dana

Norveški meteorolozi najavljuju radikalnu promjenu vremena u BiH: Od +18 do minusa za nekoliko dana

Izvor Srpskainfo kaže da su za jednim stolom bili između ostalih kandidat za člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić, njegov brat Predrag i Lučić, dok je za drugim stolom bio Elek sa društvom.

"U jednom trenuntku došlo je do svađe između njih i počele su letjeti i flaše. Tada je došlo do tuče između Predraga Nešića i Lučića sa jedne i Elaka sa druge strane. Šake su sjevale na sve strane", ispričao je iza Srpskainfo svjedok ovog sukoba.

On je dodao da je čuo da je u ovom sukobu oštećen i Elekov automobil.

Portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović potvrdila je da je došlo do sukoba i da je o svemu obaviješten dežurni tužilac.

"Nakon kompletiranja predmeta N.P. će biti sankcionisan zbog prekršaja tuča i fizički napad, a L.M. zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje i tuča i fizički napad", rekla je Stokanovićeva.

Šta kaže Nedeljko Elek

Nisam učestvovao u nikakvoj tuči i ne želim da se teško stečeni ugled Jahorine ruši takvim insinuacijama, rekao je predsjednik Nadzornog odbora OC Jahorina Nedeljko Elek.

On tvrdi da su Nenad Nešić i Mladen Lučić u alkoholisanom stanju došli u hotel i imali sukob sa obezbjeđenjem.

"Meni je verbalno prijetio Lučić, na šta nisam reagovao, dok Predrag Nešić, Nenadov brat, nije počeo flašama gađati goste i obezbjeđenje. Tada sam reagovao i prijavio incident policiji, kojoj sam zahvalan na brzoj reakciji", istako je Elek.

"Elek pokušao da me reketira"

Povodom događaja koji se desio prethodne noći na koncertu Ace Lukasa u hotelu "Vučko" na Jahorini i netačno interpretiranog od strane većine medija, a po instrukcijama Nedeljka Eleka, imam potrebu da se oglasim i iznesem svoju stranu priče i događaja, izjavio je Mladen Lučić, odbornik DNS.

"Nisam planirao da se bavim dopisivanjima preko medija, ali sam prisiljen s obzirom na medijsku hajku koja se pokrenula frapantnom brzinom.

Gospodin Elek bi trebao da kaže javnosti da je on taj koji je meni prišao za sto i ponovo pokušao da me reketira, jer već dvije godine on sa svojim saradnicima pokušava da od mene iznudi 1,2 miliona konvertibilnih maraka za “uslugu” postavljanja šestosjeda u opštini Trnovo, u blizini apartmanskog kompleksa koji gradi moja firma. Netačno je da nas je bilo 20 već šest i nismo došli da pravimo probleme već smo bili isprovocirani na način kakav to samo gospodin Elek zna i svi oni koji su ikada imali posla s njim to znaju", rekao je Lučić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije